Prachtige nieuwe trailer 'Blade Runner 2049'

Prachtige nieuwe trailer 'Blade Runner 2049'

Een onthullende en prachtige video.

Er is een prachtige nieuwe trailer vrijgegeven voor Blade Runner 2049. Dat nadat gisteren een mooie TV-spot werd vrijgegeven die dit onthulde. De nieuwe beelden laten ons veel meer zien van wat we van de film mogen verwachten. Replicators blijken de toekomst te hebben, als het aan heel veel personages ligt. En daarin speelt Harrison Fords Deckard een grote rol. Hieronder de trailer, die we overigens alleen aanraden als je niet teveel over het verhaal van de film wil leren.


Hieronder volgt het oorspronkelijke bericht.
Acteur Ryan Gosling plaatste op Twitter een nieuwe korte teaser voor de volgende Blade Runner 2049-trailer. Die is als het goed is vanavond te zien tijdens Good Morning America en vervolgens meteen op het internet. Zodra dat het geval is, plaatsen wij hem natuurlijk ook op de site!

Eerst kunnen we echter nog genieten van onderstaande beelden. In de 21 seconden durende video merkt Harrison Fords Deckard op dat Goslings K een agent is. "Wat is er gebeurd?" vraagt K, waarop Deckard hard reageert: "We werden opgejaagd!" Vervolgens zien we nog wat actie in de video.

Blade Runner 2049 draait om een oud geheim waarvan de onthulling grote consequenties kan hebben voor de overblijfselen van de beschaving. Agent K moet daarvoor op zoek naar Deckard, de voormalig Blade Runner, die al meer dan dertig jaar vermist wordt. Vanaf 5 oktober 2017 te zien.

NieuwsFilm

meest populair