Algemeen

Hoofdpersonage Light staat centraal op nieuwe poster 'Death Note'

Netflix stelt de mangaverfilming op 25 augustus wereldwijd beschikbaar.

door Zilko Tarici om 17:20 in Algemeen
Netflix heeft vandaag wederom een personageposter van mangaverfilming Death Note vrijgegeven. Dit keer zien we hoofdrolspeler Nat Wolff als Light Turner. Je kunt de poster natuurlijk hieronder bekijken.

Naast Wolff zien we in Death Note ook Margaret Qualley als Mia Sutton, Lakeith Stanfield als L, Paul Nakauchi als Watari, Shea Wigham als James Turner en Willem Dafoe als Ryuk de Shinigami.

Death Note is gebaseerd op de gelijknamige Japanse manga, die werd geschreven door Tsugumi Ohba en Takeshi Obata. Het verhaal gaat over een middelbare scholier die stuit op een bovennatuurlijk notitieboek dat gepaard gaat met buitengewone krachten. Wanneer de eigenaar van het boek namelijk iemands naam erin schrijft, zal hij of zij sterven. Met zijn nieuwe krachten berooft Light nu degenen die hij haat van hun levens.

Death Note wordt geproduceerd door Roy Lee, Jason Hoffs en Masi Oka. Adam Wingard (You're Next, The Guest, Blair Witch) regisseert. De film wordt door Netflix wereldwijd beschikbaar gesteld op 25 augustus a.s.
5 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

ThomasOMalley

Avatar

Hahaha dit ziet er echt belachelijk uit.

horizon

Avatar

De poster is slecht maar obv the guest en you're next van Wingard geef ik de film goede kans.

centr1no

Avatar

Die Netflix producties zijn erg wisselend van kwaliteit. Ze produceren een hoop maar het lijkt wel alsof ze iedereen die een beetje leuk idee pitched een bak met geld geven en verder totaal niet kijken of er een fatsoenlijk product gemaakt wordt.

eltorro

Avatar

Prima poster, zie niet wat het nou belachelijk zou moeten maken. De netflix films zijn niet allemaal top, al maken ze wel films die het publiek graag wil zien. Ze lijken hun regisseurs ook veel vrijheid te geven en brengen voornamelijk originele films uit. Dus ik hoop dat ze zo door blijven gaan.

ThomasOMalley

Avatar

Nou, dan verschillen onze smaken gewoon. Ik vind het totaal niet de stijl en de sfeer hebben van het originele materiaal. Bovendien vind ik bij elke productie het niet investeren in goed promotiemateriaal erg laks; deze poster kan ik in paint nog in elkaar knallen. En dit is nu niet echt een poster waarbij het "less is more" argument goed opgaat.

De kwaliteit van de Netflix originals is een andere discussie.

nieuwslaatste nieuws

meest populair