Sony plukt vrijwel gehele Spider-Man-catalogus leeg voor 'Silver & Black'

Sony plukt vrijwel gehele Spider-Man-catalogus leeg voor 'Silver & Black'

Sony pakt vermoedelijk flink uit...

Na het tot nu toe al bescheiden succes van Spider-Man: Homecoming, is Sony van plan om aan de lopende band Spider-Man spin-offs te gaan produceren. Onder andere Venom staat op de agenda, maar ook Silver & Black. Sony is ook bepaald niet van plan om zuinig om te gaan met de Spider-Man karakters in haar bezit, want deze laatste film komt volgens de geruchten bomvol met personages te zitten.

Silver & Black gaat over de anti-helden Silver Sablinova/Silver Sable en Felicia Hardy/Black Cat. De eerste een uiterst professionele huurmoordenares en de tweede een gespecialiseerde inbreekster met manipulerende superkrachten. Silver wordt door de overheid ingehuurd om Black in te rekenen, maar merkt al snel dat de twee elkaar nodig hebben om het gezamenlijk op te kunnen nemen tegen het ware kwaad.

Bekijk de afbeelding Waslijst aan villains

Volgens de geruchten zal er een waslijst aan überslechteriken in Silver & Black te zien zijn, waaronder Mendel Stromm/Gaunt, Anton Rodriguez/Tarantula, Dimitri Smerdyakov/Chameleon en Lonnie Lincoln/Tombstone. Deze namen komen bovenop de al eerder opgedoken karakters Sergei Kravinoff/Kraven the Hunter en Norman Osborn/Green Goblin.


Bekijk de afbeelding Terugkeer van gevangenisgangster Scorpion

Eerder ging het gerucht al rond dat ook Better Call Saul-acteur Michael Mando opnieuw te zien zal zijn als Mac Gargan/The Scorpion. Deze rol werd al opgezet in Homecoming. In Silver & Black zouden we meer moeten gaan leren over de achtergrond van zijn karakter. Zo zou hij ingehuurd worden door Mendell Stromm/Robot Master.


Bekijk de afbeelding Géén Spider-Man, maar wel andere 'helden'

Ook zijn er enkele, misschien wel onverwachtse helden te zien in Silver & Black, mochten de nieuwste geruchten kloppen. Dominic Fortune en Agent Mark Sim zouden in de film te zien zijn, evenals Doug Powell en Lorna Kleinfeldt, twee leden van Silver Sables Wild Pack in de stripboeken. De grote kleine held Spider-Man zal zelf hoogstwaarschijnlijk niet in de overbeladen film te zien zijn. Al gaat het gerucht wel rond dat zijn vrouwelijke tegenhanger, Spider-Woman, wel in de film zal verschijnen.

Sony's aanpak

Weliswaar niet de meest bekende villains en helden, maar het is voor de fans van de stripboeken zeker leuk om ook eens de minder bekende personages op het witte doek te zien. Anderzijds betekent een bomvolle film meestal niet veel goeds voor de diverse karakterontwikkelingen. Hopelijk weet Sony deze personages enigszins op een natuurlijke manier in het verhaal te verwerken.

Silver & Black zal zich afspelen in Sony's eigen 'Spider-Verse'; een filmuniversum dat los zal staan van Marvels Cinematic Universe, maar wel in dezelfde realiteit bestaat. Er is nog niemand gecast voor de film, maar dat zal gezien deze vermoedelijke lijst ook wel veel tijd in beslag nemen. Loopt Sony hier weer eens te hard van stapel?

Ben jij enthousiast over Sony's plannen en de vermoedelijke waslijst aan karakters? Laat het ons weten in de comments hieronder!

NieuwsFilm

meest populair