Events & Festivals

Gruwelen in eerste trailer 'Saw'-film 'Jigsaw'

Ben je helemaal klaar voor het nieuwe Saw-avontuur?

door Jim Pedd om 18:25 in Events & Festivals
Mocht je nog twijfelen over de aankomende horrorfilm Jigsaw, alweer het achtste deel in de Saw-franchise, kan onderstaande trailer die wellicht wegnemen. Centraal in deze Amerikaanse horrorfilm staat iemand die een decennium na de dood van John Kramer, a.k.a. Jigsaw, zijn modus operandi hanteert en mensen om het leven brengt. Dat op dezelfde gruwelijke wijze die we al vaker zagen in films in de franchise. Hieronder de trailer, die tijdens het Comic-Con panel werd vrijgegeven.


Deze achtste film in de horrorfranchise is geregisseerd door Michael en Peter Spierig en een cast die onder meer uit Laura Vandervoort, Callum Keith Rennie, Michael Boisvert, Paul Braunstein en Brittany Allen bestaat. Vanaf 26 oktober in de bioscoop.

Benieuwd naar ander Comic-Con nieuws? Klik dan hier voor onze overzichtspagina!

5 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Master Of Films

Avatar

Deel 8! Straks gaat Saw de F&F nog inhalen!

horizon

Avatar

Volgens was in deel één ontsnapping mogelijk. Dat aspect is er volgens mij helemaal uitgesloopt.

Robbepost

Avatar

Meer buitenscenes dan 1 t/m 7 lijkt het.

@horizon. Volgens mij is bij de vallen van jigsaw zelf ontsnappen altijd mogelijk (eventueel met verminkingen). Bij die van zijn handlanger (die agent) niet dacht ik.

Frietgezicht

Avatar

Ik zal er niet voor naar de bioscoop rennen maar moet ik mij schamen dat ik erg stiekem toch wel zin heb in avondje met een zak popcorn,een krat bier en een volle asbak deze film te kijken.

Die vorige films waren vervelend omdat ze behalve een steeds matiger niveau ook van je vroegen de vorige films te onthouden met allerlei karakters enz waardoor het verwarrend werd want ik ben al vergeten wat ik gegeten heb vanavond laat staan wat er in matige films gebeurde die ik de jaren ervoor zag 1x maar als deze film op zichzelf staat heb ik er wel zin in.

Ed Crane

Avatar

Frietgezicht "Die vorige films waren vervelend omdat ze behalve een steeds matiger niveau ook van je vroegen de vorige films te onthouden met allerlei karakters enz waardoor het verwarrend werd want ik ben al vergeten wat ik gegeten heb vanavond laat staan wat er in matige films gebeurde"

Tja, dat krijg je met een volle asbak tijdens het filmkijken ;)


Maar effe serieus, ooit was't plan nog simpel maar al die delen later is het plan zo enorm complex geworden dat die huidige dader (wie dat inmiddels ook mag zijn) er zelf volgens mij door de bomen het bos ook niet meer ziet en er zelf ook geen hol meer van begrijpt... ik verwacht dat 'ie in deel VIII geen enkele uitweg meer ziet en uit wanhoop op de Reboot-knop drukt.

nieuwslaatste nieuws

meest populair