Events & Festivals

Ben Affleck reageert op verhalen vertrek als Batman

De acteur heeft er heel wat over te vertellen.

door Jim Pedd om 00:26 in Events & Festivals
Wat Ben Affleck betreft, klopt het verhaal dat we hoorden over zijn mogelijke korte tijd in het DCEU niet. Hij stelde tijdens het Warner Bros/DC panel van de Comic-Con dat hij voorlopig gewoon Batman wil blijven. Hij wil sowieso een derde film maken waarin hij Batman speelt, maar is bereid nog veel vaker terug te keren.

Affleck vertelde tijdens het panel dat hij denkt dat de geruchten voortkomen uit het feit dat Matt Reeves hem vervangt als roerganger van The Batman. Maar: "Het is zoveel werk, als het aankomt op de stunts en het kostuum en de actie en het personage. Dat allemaal proberen te doen, en regisseren, zou te veel zijn. Er zouden dan compromissen gemaakt worden. Ik denk dat dit allemaal voor de buitenwereld overkwam als een gebrek aan interesse of enthousiasme. Maar ik hou van dit personage. "

Hij is verder dolblij de rol te mogen spelen. "Ik ben de gelukkigste man van de wereld. [...] Ik ben weggeblazen en erg blij en het is een geweldige tijd voor het DCEU. Warner werkt er hard aan, probeert het allemaal goed te krijgen, te laten werken. Die samenwerking wil je. Met Wonder Woman hebben ze het precies goed gedaan. Met Justice League denk ik dat we de stijl gevonden hebben. En ik zou het willen doen zo lang als ze me willen hebben. Uiteindelijk wordt het iemand anders en ik weet zeker dat ze iemand vinden die het geweldig gaat doen. Maar terwijl ik het doe, doe ik mijn uiterste best."

Benieuwd naar ander Comic-Con nieuws? Klik dan hier voor onze overzichtspagina!

5 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Film en Eten

Avatar

Hij kan de waarheid zeggen, alleen weten we dat pas zeker na Justice league.

jaime91

Avatar

''Hij heeft er heel wat over te vertellen'' nou niet echt dus. Hij ontwijkt de geruchten en zegt alleen dat hij dolblij is dat hij de rol mag spelen. En ja hij geeft ook een compliment aan Matt Reeves en ik kreeg het idee dat hij op zijn minst nog 1x de rol gaat spelen na Justice League.

Maar hij vertelde ook bij Kimmel dat hij de film zeker ging regisseren en niet lang daarna werd ineens bekend dat dat niet het geval was. Kortom je weet het nooit met Affleck, maar dat hij een definitief antwoord heeft gegeven, nou nee. Hij heeft de geruchten voor een groot deel ontweken en dat voorspelt naar mijn idee niets goeds.

Nature

Avatar

Hoop wel dat ie in The Batman speelt.

Gyros regime

Avatar

Ik vind het jammer dat deze Batman meer een soort tank met bizar veel gadgets is dan een vechtmachine die goed gebruik maakt van z'n geld.. Je mag ze eigenlijk niet vergelijken maar ik zou liever een soort Batman zien met een voorgeschiedenis als de Black Widow.. Of zoals de vorige Batman getraind door Ras al Ghul. Nu is het een lompe krachtpatser met een mega harnas en veel spullen.. Doet overigens niets af op Bens uitstekende acteer werk.

aspers

Avatar

Helemaal eens @jaime91

Een hoop woorden, maar nergens staat 'ik blijf de komende jaren Batman'.

Las een paar dagen geleden ook ergens 'Affleck blijft Batman'. Maar als je naleest wat er gezegd is. Dan staat dat helemaal nergens. Sterker nog, door deze vage woorden denk ik dat het hele gerucht waar is!

nieuwslaatste nieuws

meest populair