Ben Affleck reageert op verhalen vertrek als Batman

Ben Affleck reageert op verhalen vertrek als Batman

De acteur heeft er heel wat over te vertellen.

Wat Ben Affleck betreft, klopt het verhaal dat we hoorden over zijn mogelijke korte tijd in het DCEU niet. Hij stelde tijdens het Warner Bros/DC panel van de Comic-Con dat hij voorlopig gewoon Batman wil blijven. Hij wil sowieso een derde film maken waarin hij Batman speelt, maar is bereid nog veel vaker terug te keren.

Affleck vertelde tijdens het panel dat hij denkt dat de geruchten voortkomen uit het feit dat Matt Reeves hem vervangt als roerganger van The Batman. Maar: "Het is zoveel werk, als het aankomt op de stunts en het kostuum en de actie en het personage. Dat allemaal proberen te doen, en regisseren, zou te veel zijn. Er zouden dan compromissen gemaakt worden. Ik denk dat dit allemaal voor de buitenwereld overkwam als een gebrek aan interesse of enthousiasme. Maar ik hou van dit personage. "

Hij is verder dolblij de rol te mogen spelen. "Ik ben de gelukkigste man van de wereld. [...] Ik ben weggeblazen en erg blij en het is een geweldige tijd voor het DCEU. Warner werkt er hard aan, probeert het allemaal goed te krijgen, te laten werken. Die samenwerking wil je. Met Wonder Woman hebben ze het precies goed gedaan. Met Justice League denk ik dat we de stijl gevonden hebben. En ik zou het willen doen zo lang als ze me willen hebben. Uiteindelijk wordt het iemand anders en ik weet zeker dat ze iemand vinden die het geweldig gaat doen. Maar terwijl ik het doe, doe ik mijn uiterste best."

Benieuwd naar ander Comic-Con nieuws? Klik dan hier voor onze overzichtspagina!



NieuwsFilm

meest populair