Intensieve reshoots voor 'Thor: Ragnarok' afgerond

Intensieve reshoots voor 'Thor: Ragnarok' afgerond

Regisseur Taika Waititi nog niet tevreden!

Vorig weekend werden we aangenaam verrast met een gloednieuwe trailer van Marvels aankomende prent Thor: Ragnarok vol fantastische beelden! Regisseur Taika Waititi blijkt echter nog niet helemaal tevreden zijn geweest met zijn eerste grote speelfilm, want Thor: Ragnarok heeft een extra draaiperiode moeten ondergaan.

Een aantal weken geleden leek een casting call al te duiden op aankomende reshoots voor Thor: Ragnarok en dat bleek inderdaad het geval te zijn. In een periode van drie weken hebben de filmmakers het kleurrijke ruimteavontuur van de welbekende dondergod nog meer proberen te verfijnen, zo blijkt uit een Instagram-post van stuntman Bobby Holland Hanton.


Aan de lange blonde lokken van Chris Hemsworth is te zien dat sowieso de eerste akte van Ragnarok nog eens onderhanden is genomen, maar ook voor latere scènes in de film zijn nieuwe beelden gedraaid, kijkend naar de tweede foto waarop Hemsworth en zijn stand-in te zien zijn met een kort koppie.


Overigens zijn reshoots vandaag de dag heel normaal in Hollywood en hoeven deze zeker niet altijd te duiden op grootschalige problemen bij een filmproductie. Marvel plant zo'n periode voor aanvullende opnames vaak al direct in, wegens de drukke agenda's van al de betrokken acteurs en crew.

De opnames van Thor: Ragnarok vonden vorig jaar plaats van juli tot eind oktober in Atlanta; tegenwoordig haast de vaste filmlocatie van Marvel. Ook de heropnames vonden wederom plaats in deze hoofdstad van de Amerikaanse staat Georgia. Wel schijnen de reshoots meer tijd dan aanvankelijk gepland in beslag te hebben genomen.

Regisseur Waititi heeft nog tot 25 oktober de tijd om zijn film volledig af te ronden, maar gelet op de schitterende beelden uit de tweede Comic Con-trailer van Thor: Ragnarok, moet dat absoluut geen probleem zijn!



NieuwsFilm

meest populair