Halle Berry drinkt live op Comic Con-podium pint whiskey om zichzelf te bewijzen

Halle Berry drinkt live op Comic Con-podium pint whiskey om zichzelf te bewijzen

Wat nou 'zwanger'?

Actrice Halle Berry zwanger? Vergeet het maar! Berry ontkracht al de geruchten over haar vermeende zwangerschap met een wel hele bijzondere actie tijdens Comic Con in San Diego vorig weekend. De actrice dronk namelijk live op het podium meer dan een halve liter whiskey op!

Berry's Kingsman: The Golden Circle-collega Channing Tatum schonk een groot glas vol met de sterkalcoholische drank voor haar in, omdat de kleinere shotglaasjes inmiddels aan het einde van het grootschalige event al op waren. Berry liet zichzelf niet kennen en dronk het grote glas vol whiskey in één keer op.

De 50-jarige actrice wilde echter na afloop van het panel geen antwoord geven op de vraag van een journalist of de whiskey in het glas echt was of niet. Wel gaf de voormalig Catwoman-vertolkster later op de rode loper van het evenement aan zich toch wel een beetje dronken te voelen.

De cast van Kingsman: The Golden Circle maakte er dus klaarblijkelijk een gezellige feestje van op het podium van het Comic Con-festijn. Berry heeft het normaal niet zo op feestjes, want haar eigen verjaardag heeft ze nog nooit in haar hele leven gevierd.

Bekijk hier de foto's van Berry's wilde whiskey-avontuur terug!



NieuwsFilm

meest populair