Hilary Duff beroofd tijdens vakantiereis

Er zijn aardig wat juwelen buitgemaakt.

Actrice Hilary Duff heeft mogelijk een grote vergissing gemaakt. Roddelwebsite TMZ bericht dat de 29-jarige Amerikaanse beroofd is tijdens haar vakantie-uitje in Canada en mogelijk is het haar eigen schuld. Gedurende de vakantiedagen heeft Duff namelijk aardig wat foto's geplaatst waarmee ze aantoonde niet thuis te zijn. Het heeft ervoor gezorgd dat één of meerdere dieven bij haar thuis hebben ingebroken in Beverly Hills.

Het gaat vermoedelijk om honderden duizenden dollars aan juwelen. De juiste hoeveelheid is onbekend, omdat de actrice nog niet bevestigd heeft wat er allemaal ontbreekt. De roof - die vorige week woensdag plaatsvond - was daarnaast een makkelijke, want het alarm is nooit afgegaan. Om bij de buit te komen moest er wel een deur gebroken worden.

Samen met haar 5-jarige zoontje Luca is Duff naar Canada gegaan, waar overigens ex-man Mike Comrie vandaan komt. Of ze samen de vakantie hebben doorgebracht is onbekend. Een woordvoerder van de actrice onthulde het volgende: "Dit is voor iedereen een enge en verontrustende situatie, maar Hilary is dankbaar dat haar familie, personeel, huis en huisdieren veilig zijn."

Hilary Duff is niet de enige bekendheid die beroofd is dit jaar. Acteurs en actrices zoals Michael B. Jordan, Jamie Pressly, Emmy Rossum, Ronda Rousey en David Spade zagen hun kapitalen ook verdwijnen als sneeuw voor de zon. De grappenmaker uit Grown Ups verloor zijn kluis, waar ongeveer 150.000 dollar in zat aan juwelen en geld.



NieuwsFilm

meest populair