David Leitch over visualiseren Domino's superkracht 'geluk' in 'Deadpool 2'

David Leitch over visualiseren Domino's superkracht 'geluk' in 'Deadpool 2'

Gelukkig blijkt Leitch over een handig talent te beschikken!

Hoe beeld je geluk uit? Dat blijkt nog best lastig te zijn! Regisseur David Leitch vertelt over de introductie van X-Men Domino in Deadpool 2 en deze op het eerste gezicht onmogelijke taak. Actrice Zazie Beetz mag gestalte geven aan deze stoere mutant in Deadpool 2, maar om het karakter daadwerkelijk goed tot leven te wekken zijn de nodige hersens gekraakt.

"We zijn enthousiast over het plan om Domino's krachten mede uit gaan beelden met choreografie, maar hoe precies zeg ik natuurlijk nog niet! In het begin leek het nog een groot probleem om 'geluk' uit te beelden, maar nu hebben we echt iets gaafs bedacht wat heel natuurlijk zal gaan aanvoelen," vertelt regisseur Leitch, die zelf ook choreograaf is.

In de comics heeft Domino vaak schmink op haar gezicht. Veel fans denken echter niet dat het karakter haar klassieke look meeneemt naar het grote scherm. Beetz is namelijk een donkere actrice en het wit schminken van haar gezicht zou volgens de fans tot verontwaardigde maatschappelijke reacties kunnen leiden. Er wordt vanuit gegaan dat de kleuren op Domino's gezicht precies omgewisseld worden en dat ze dus een witte in plaats van zwarte stip krijgt opgesmeerd rond haar linkeroog.

Desondanks lijkt Leitch duswel redelijk trouw te willen blijven aan het oorsprongsmateriaal, hetgeen totaal niet het geval zal zijn bij mutant Cable (gespeeld door Thanos-vertolker Josh Brolin) die ook geïntroduceerd gaat worden in deze sequel. Volgens Leitch zijn er vrij grote veranderingen aangebracht in de achtergrond van de door fans erg geliefde Cable, maar is dit wel gedaan met respect voor de Deadpool-canon.

Hopelijk heeft Leitch het geluk aan zijn zijde en wordt Deadpool 2 net als zijn voorganger een uiterst succesvolle Box Office-knaller!

Wist je dat...


Ons Nederlands trots Sylvia Hoeks schijnt ook nog een screentest te hebben gedaan voor het karakter Domino, maar is het dus uiteindelijk niet geworden.

NieuwsFilm

meest populair