Regisseur gevonden voor tweede 'Olympus Has Fallen'-sequel 'Angel Has Fallen'

Regisseur gevonden voor tweede 'Olympus Has Fallen'-sequel 'Angel Has Fallen'

Er dreigt opnieuw groot gevaar voor de Amerikaanse president en zijn gevolg!

In 2013 verscheen het eerste Has Fallen-deel, Olympus Has Fallen. Met een productiebudget van $60 miljoen draaide de film een redelijke omzet van $170.3 miljoen. Geen hele bijzondere prestatie op zich, maar de studio vond het blijkbaar prima genoeg om groenlicht te geven aan een sequel. Deze film, London Has Fallen, had met $70 miljoen een iets hoger budget en wist ook meer geld om te zetten aan de wereldwijde bioscoopkassa's, namelijk $205.8 miljoen.

Er is dus een stijgende lijn waar te nemen in de opbrengst, vandaar dat men dus heeft besloten om een derde film in de franchise te gaan produceren. Deze derde film werd vorig jaar op 26 oktober aangekondigd en kreeg de titel Angel Has Fallen mee. Nu is er ook een regisseur gevonden die de prent onderhanden gaat nemen. Ric Roman Waugh, die veel credits als stuntman op zijn naam heeft staan en bekend is van films als Felon en Snitch, is de gelukkige die in de regisseursstoel mag plaatsnemen.

In de eerste twee delen moet geheim agent Mike Banning (Gerard Butler) alles op alles zetten om de Amerikaanse president Benjamin Asher (Aaron Eckhart) en vicepremier Allan Trumbull (Morgan Freeman), voorzitter van het Huis van Afgevaardigden, tegen grootschalige terroristische dreigingen in binnen- en buitenland. In Angel Has Fallen wordt bewaker Banning zelf het doel van een groep terroristen, terwijl hij op een Air Force One-vlucht is.

Een precieze releasedatum is er nog niet, maar de film moet ergens volgend jaar in de bioscopen verschijnen.



NieuwsFilm

meest populair