'Suicide Squad' acteur Barinholtz breekt nek tijdens stunt

'Suicide Squad' acteur Barinholtz breekt nek tijdens stunt

Gelukkig gaat het elke dag iets beter.

Acteur Ike Barinholtz brak vijf weken geleden zijn nek tijdens een stunt voor de film The Pact, een komedie film waarin ook John Cena te zien zal zijn. Het akelige ongeluk gebeurde toen Barinholtz zich op een hoog platform bevond en hiervanaf moest springen. Dit liep totaal verkeerd af, want de 40-jarige acteur hield er een dubbele breuk aan over.

Toch gaat het gelukkig nu weer beter met hem: ''Toen ik op de grond viel, had iedereen meteen in de gaten dat er iets goed mis was. Het was echt akelig en de weken die volgden waren lang niet altijd even gemakkelijk, maar gelukkig had ik goede doktoren om me heen die me geweldig geholpen hebben. Ik luister gewoon naar hun advies en het gaat elke dag iets beter''. Barinholtz is nu dus aan het herstellen en moet een nekband dragen: ''Ik draag een enorm gave nekband zodat het bot weer kan herstellen, maar het ziet er niet verkeerd uit. Ik vind het er zelfs wel cool uitzien''.

Barinholtz speelt tegelijkertijd ook nog eens dokter Morgan in het laatste seizoen van de serie The Mindy Project maar heeft dit ongeluk in het verhaal laten schrijven zodat hij gewoon kan doorgaan: ''Het enige wat we konden bedenken, was het in de serie te laten schrijven. Mijn personage slaapt bovenop een stapelbed, valt eruit en breekt zijn nek; dat komt wel geloofwaardig over!'' Natuurlijk is de acteur blij dat het nog met een sisser is afgelopen: ''Dit ongeluk heeft me wel weer eens goed duidelijk gemaakt hoeveel geluk ik in mijn leven eigenlijk wel heb; al die fantastische mensen om me heen. Mijn familie die enorm goed voor me zorgt en alle anderen die me bijstaan en helpen''.



NieuwsFilm

meest populair