Mark Wahlberg & Charlie Hunnam reanimeren 'Triple Frontier?'

Mark Wahlberg & Charlie Hunnam reanimeren 'Triple Frontier?'

Ook Garrett Hedlund en Pedro Pascal zijn in gesprek.

Netflix en regisseur J.C. Chandor (Margin Call) halen alles uit de kast om Triple Frontier van de ondergang te redden. Het door Mark Boal geschreven misdaaddrama circuleert al een tijdje in Hollywood, maar wil maar niet van de grond komen. Het project is de rug toegekeerd door zowel filmstudio's als regisseurs en acteurs. De producenten gaan echter gewoon verder en voeren momenteel gesprekken met vier acteurs om zich bij de cast te scharen.

De enige man die vermoedelijk altijd al een rol bezat is Mahershala Ali. Mocht daar niets aan veranderd zijn, dan is het goed mogelijk dat hij gaat acteren met Mark Wahlberg, Charlie Hunnam, Garrett Hedlund en Pedro Pascal. Lang zijn de gesprekken nog niet bezig, dus er kan binnenkort nog van alles gebeuren. Het is nog steeds niet bekend waar het misdaaddrama om draait, behalve dan om de beruchte Punt der Drie Grenzen - een drielandenpunt tussen Argentinië, Brazilië en Paraguay. Autoriteiten hebben daar moeite met toezicht houden, waardoor het een geliefd punt is van de georganiseerde misdaad.

Aan het begin van de productie werd Triple Frontier door Paramount Pictures gemaakt. Kathryn Bigelow zou als regisseuse optreden, nadat ze The Hurt Locker had afgerond. De jaren daarop werden vele acteurs lekker gemaakt, waaronder Will Smith, Tom Hanks, Leonardo DiCaprio, Johnny Depp, Channing Tatum en Tom Hardy. Toen Paramount afzag, nam Netflix het stokje over. Zij trachtten nog iets met Ben en Casey Affleck te doen, maar dat ging helaas ook niet door.

Chandor en de streamingdienst hebben het in ieder geval druk, want ze willen volgende maand beginnen met de opnames in Hawaï en Colombia.



NieuwsFilm

meest populair