Kate Beckinsale door gevaarlijke stalker benaderd tijdens Comic Con

Kate Beckinsale door gevaarlijke stalker benaderd tijdens Comic Con

De politie kon gelukkig de ontmoeting voorkomen.

Van het weekend woonde Underworld-ster Kate Beckinsale in Florida de Tampa Bay Comic Con bij. Zaterdagochtend moest ze echter even naar het politiebureau om aangifte te doen, omdat een bekende stalker van haar ook naar het evenement gekomen was. Vermoedelijk voor haar. Agenten rekenden de 45-jarige Terry Lee Repp in wegens stalken. Zie de arrestatiefoto beneden.

Beckinsale, 44 jaar, zou in de ochtend om elf uur deelnemen aan een Q&A-panel, maar omdat ze langs het bureau moest gaan werd het evenement uitgesteld tot zes uur in de middag. Roddelwebsite TMZ berichtte het nieuws als eerst en kreeg de informatie van de politie. Zij melden dat Repp al een jaar lang achter Beckinsale aan zit.

Voor haar zou 2016 bovenal een ontnuchterend jaar zijn geweest omdat Repp haar rug aanraakte tijdens een gebeurtenis in Salt Lake City en vervolgens dreigde haar neer te steken. Later in het jaar benaderde hij haar opnieuw in Houston, maar politieagenten rekenden snel met hem af. Nu Beckinsale wist waar ze aan toe was, zorgde ze ervoor dat de mannen in blauw voorbereid waren tijdens de Tampa Bay Comic Con.

Zij vertellen tevens dat Repp "een irrationele obsessie heeft voor het slachtoffer en het land is afgereisd met de bedoeling haar lastig te vallen." Hoewel de Engelse naar het bureau is geweest, zou er geen contact hebben plaatsgevonden tussen haar en de gevaarlijke achtervolger.


Bekijk de afbeelding



NieuwsFilm

meest populair