Hoeveel van 'Avengers: Infinity War' speelt zich af in de ruimte?

Hoeveel van 'Avengers: Infinity War' speelt zich af in de ruimte?

En welk deel op Aarde?

Regisseur Joe Russo sprak over Marvel-film Avengers: Infinity War. Het wordt min of meer de afsluiting van de eerste verhaallijn van Marvel Studios, die in 2008 met Iron Man gelanceerd werd. De vraag waar veel fans mee zitten, is hoe groot het deel van de film wordt dat zich in de ruimte afspeelt. Laat dat nou net zijn waar Russo over vertelde tijdens een interview met de site CinemaBlend.

"Een groot deel," begon Joe Russo. "Het zijn veel verschillende verhaallijnen die naar elkaar toe werken. Veel verschillende personages, dus je moet ook een boel verhaal vertellen. En het wordt een goede mix tussen de ruimte en aarde." De regisseur vertelde dat de film schakelt tussen veel verschillende verhaallijnen om het complete verhaal te vertellen.

De balans die hij samen met broer Anthony moest zoeken, is tussen het vertellen van het verhaal van de Guardians of the Galaxy, en dat van de Avengers. De kans lijkt groot dat de Guardians in eerste instantie te maken krijgen met Thanos (Josh Brolin), die daarna richting de Aarde gaat om daar de laatste Infinity Stones te halen.

Vanaf 4 mei 2018 in de bioscoop.



NieuwsFilm

meest populair