Geliefde zin uit 'Thor: Ragnarok' trailer bedacht door ziek kindje

Geliefde zin uit 'Thor: Ragnarok' trailer bedacht door ziek kindje

Aahw...

Een van de meest geliefde zinnen uit de eerste trailer van Thor: Ragnarok blijkt niet in het script te hebben gestaan, maar te zijn bedacht door een ziek jongetje tijdens een setbezoek. Het jochie mocht de set van de aankomende Marvel-film bezoeken dankzij stichting Make-A-Wish.

Hoofdrolspeler Chris Hemsworth deelde dit mooie nieuwtje in een vraaggesprek met Entertainment Weekly. Hemsworth vertelt dat hij tussen de opnames door sprak met het jongetje, die een meesterlijke suggestie deed. De onderstaande zin, te horen in de eerste teaser trailer van Thor: Ragnarok, wordt door vele fans bestempeld als de leukste zin uit de hele video.

"Yes! We know each other! He's a friend from work" (Nederlandse vertaling: "Gelukkig! We kennen elkaar! Hij is collega van me!") is de iconische kreet die Thor blijmoedig door de gladiatorenarena van The Grandmaster (Jeff Goldblum) heen schreeuwt als hij oog in oog komt te staan met niemand minder dan Bruce Banner (Mark Ruffalo), ofwel het groene gevechtsmonster The Incredible Hulk, natuurlijk ook een lid van het The Avengers-superheldenteam.

Hemsworth kreeg toestemming om deze zin te mogen gebruiken. Zo'n 80% van Thor: Ragnarok blijkt geimproviseerd te zijn. Regisseur Taika Waititi blijkt zijn cast dus ontzettend veel vrijheid te hebben gegeven op de set, hetgeen kenmerkend is voor de regisseur. Niet elke acteur kan overigens even goed omgaan met die vrijheid. Ruffalo gaf bijvoorbeeld toe dat hij in het begin moeite had met de losse regisseur.

Thor: Ragnarok verschijnt op 26 oktober in de Nederlandse bioscoopzalen! Hieronder nog de eerste trailer, inclusief die iconische zin, waar dus een prachtig verhaal achter blijkt te schuilen!



NieuwsFilm

meest populair