Kristen Stewart staat weer open voor mannen

Kristen Stewart staat weer open voor mannen

Mannen goed opgelet; Stewart is ook weer voor u beschikbaar!

Actrice Kristen Stewart, vooral bekend als Bella Swan uit de succesvolle Twilight-serie, maakt er geen geheim van dat ze van twee walletjes eet. De laatst tijd zagen we de Amerikaanse actrice vaak in een relatie met een vrouw, maar Stewart staat ook heust nog wel open voor mannen, zo vertelt ze in een recent interview met het blad Harper's Bazaar.

De actrice spreekt open over haar seksualiteit en liefdesleven in het interview met Harper's Bazaar, waarvan ze ook de cover siert. Op een vraag of ze ook nog openstaat voor een relatie met een man, antwoordt Stewart met een grappige vergelijking: "Ja zeker! Sommige mensen weten dat ze gegrilde kaas voor de rest van hun leven willen blijven eten als ze het eenmaal geproefd hebben, maar ik wil juist van alles wat proberen en steeds nieuwe dingen ontdekken."

Momenteel heeft Stewart een relatie met de Britse Victoria's Secret Angel Stella Maxwell, met wie ze naar verluidt ook al samenwoont. In februari riep de actrice nog in het satirische tv-programma Saturday Night Live dat ze "ontzettend gay" is. Stewart vertelt in haar gesprek met Harper's Bazaar ook dat ze altijd "intens verliefd" wordt op haar partners en dat alles echt en puur is bij haar.

De laatste jaren heeft de 27-jarige Stewart vooral verkering gehad met diverse vrouwen, waaronder de Franse artieste Stephanie Sokolinski en Alicia Cargile. Eerder had Stewart een relatie met haar Twilight-tegenspeler Robert Pattinson. Die sprookjesrelatie liep stuk toen Stewart in 2012 hevig zoenend werd betrapt met haar regisseur Rupert Sanders tijdens de opnames van Snow White and the Huntsman, waarin zij de hoofdrol vertolkte.



NieuwsFilm

meest populair