'Dunkirk'-acteur Harry Styles slaat opnieuw supermodel aan de haak

'Dunkirk'-acteur Harry Styles slaat opnieuw supermodel aan de haak

Styles kent maar 'One Direction'...

Zanger en sinds kort ook acteur Harry Styles heeft vermoedelijk een nieuw liefje aan de haak geslagen. Diverse getuigen beweren dat Styles onlangs een gezellig afspraakje had met het Franse supermodel Camille Rowe.

Ingewijden onthullen dat Styles en Rowe recentelijk de eerste stappen hebben gezet in hun relatie. Hun liefde, mochten de verhalen kloppen, is dus nog erg pril, maar de twee schijnen het wel erg leuk te hebben met elkaar. Styles staat erom bekend dat hij niet veel loslaat over zijn privéleven.

Styles lijkt wel een duidelijke voorkeur te hebben voor het type model waarmee hij datet. Rowe is namelijk een van de vijftien Victoria's Secret Angels en Styles lijkt wel te houden van deze groep modellen. De 23-jarige superster heeft namelijk ook al een relatie gehad met Sara Sampaio en Nadine Leopold, beiden ook werkzaam voor het bekende merk. Wellicht dat hij nu zijn eerste Bingo-lijntje vol heeft?

Styles is al jaren actief in de muziek. Eerst als lid van de onwijs populaire boyband One Direction en de laatste tijd solo. Ook probeert hij aan de weg te timmeren als acteur. Zijn eerste grote rol speelt hij in de onlangs verschenen oorlogsprent Dunkirk van befaamd regisseur Christopher Nolan. Ook zijn nieuwe vlam Rowe probeert naar verluidt een acteercarrière van de grond te krijgen.



NieuwsFilm

meest populair