Bruce Willis is uit op wraak in 'Death Wish' trailer

Bruce Willis is uit op wraak in 'Death Wish' trailer

Regisseur wilde een 'badass' film maken met Willis in een goede actierol.

De eerste trailer van Death Wish is vrijgegeven en hierin zien we hoe Bruce Willis uit is op wraak. "Ik heb gefaald in hen te beschermen," zegt Willis in de trailer. "De mannen die verantwoordelijk zijn lopen nog vrij rond." De trailer kan je hieronder bekijken.



Willis speelt de rol van Paul Kersey, een rustige architect die in New York City woont, wiens levenop zijn kop komt te staan na een overval. Zijn vrouw wordt op brute wijze vermoord en zijn dochter verkracht, waardoor ze catatonisch wordt. Vol woede besluit Paul wraak te nemen op de samenleving, die er niet in slaagde zijn familie te beschermen.

De film is een remake van de cultklassieker uit 1974. De regie is in handen van Eli Roth. "We wilden die geweldige, klassieke Bruce Willis terugbrengen," vertelde Roth over de casting van Willis in de hoofdrol. "[De Willis] die we allemaal kennen en van houden en we wilden ook gewoon een leuke gewoon een leuke, [i]badass[i] opvolger maken die de klassieker waardig was."

De film zal in november 2017 een release krijgen. Wanneer de film in de Nederlandse bioscoop te zien zal zijn, is nog niet bekend.

NieuwsFilm

meest populair