'Avengers: Infinity War' wordt behoorlijk intens

'Avengers: Infinity War' wordt behoorlijk intens

Er staat immers veel op het spel.

Regisseur Joe Russo sprak met io9 over de aankomende Avengers: Infinity War en Avengers 4-films. Hij vertelde dat de twee films van hem en broer Anthony een behoorlijk intense ervaring gaan bieden.

"Weet je, met Winter Soldier en met Civil War, lieten mijn broer en ik al zien dat we ervan houden als er veel op het spel staat," begon Joe Russo tegenover io9. "We geloven erin als er veel op het spel staat in dit soort films en mensen zouden zich dan ook moeten voorbereiden op een erg intense ervaring in zowel Avengers 3 als Avengers 4. En ze moeten zich voorbereiden op behoorlijk grote verrassingen."

Met die grote verrassingen verwijst Russo vermoedelijk naar de sterfgevallen die voor gaan komen in de strijd tussen de Avengers, Guardians of the Galaxy en Thanos (Josh Brolin). Het zou in de films voor het eerst zijn dat er echt iets op het spel staat, maar in de comics is het gemeengoed. De afgelopen decennia gebeurde het wel vaker dat er een Avengers sneuvelde in de strijd tegen de een of andere superschurk, waarna diens rol overgenomen werd door een nieuweling.

Avengers: Infinity War is vanaf 3 mei 2018 te zien, Avengers 4 volgt een jaar later.



NieuwsFilm

meest populair