Gillian Jacobs & Richard Madden in Netflix-komedie 'Ibiza'

Gillian Jacobs & Richard Madden in Netflix-komedie 'Ibiza'

Over drie vriendinnen die een zakenreis in een speurtocht naar liefde veranderen.

I'm in Love With the DJ, welke omgedoopt is tot Ibiza, boekt vooruitgang. De komedie, geschreven door Lauryn Kahn, werd drie jaar geleden door Sony Pictures binnengesleept, met de bedoeling er daadwerkelijk een film van te maken. Op een gegeven moment gingen de plannen echter niet door en nam streamingdienst Netflix het stokje over. Twee maanden terug werden de drie belangrijkste rollen ingevuld door Gillian Jacobs, Vanessa Bayer en Phoebe Robinson. Nu kunnen we Richard Madden aan de cast toevoegen.

In de R-Rated komedie volgen we een jonge vrouw die met haar twee beste vriendinnen naar Barcelona en Ibiza in Spanje gaat voor haar werk. Eigenlijk hoort ze zich voor te bereiden op het sluiten van een belangrijke deal, maar de zakenreis verandert al snel in een wilde rit die uit feestjes bestaat. Wanneer ze verliefd wordt op een wereldberoemde DJ (Madden), ontdekt ze dat er meer is in het leven dan haar baan waar ze een hekel aan heeft.

De laatste paar jaren zagen liefhebbers Madden in de populaire tv-serie Game of Thrones, maar ook in films als Cinderella en Bastille Day. Het produceren van de komedie is in handen van Netflix, Good Universe (The House) en Gary Sanchez Productions. Laatstgenoemde onderneming is opgericht door komiek Will Ferrell en regisseur Adam McKay. Ergens volgend jaar zal Ibiza via Netflix te zien zijn.

NieuwsFilm

meest populair