Robert Pattinson weigerde seksscène met hond te spelen

Robert Pattinson weigerde seksscène met hond te spelen

Weer eens wat anders dan Kristen Stewart.

Voor zijn nieuwste film Good Time was Robert Pattinson onlangs te gast bij het programma Jimmy Kimmel Live! om deze te promoten. Pattinson vertelde daar een aparte anekdote over de opnames van de film.

"Mijn karakter Connie heeft een sterke band met zijn hond, omdat hij denkt dat hij een hond in een vorig leven is geweest. We hebben een scène geschoten waarin een drugsdealer mijn kamer binnenkomt stormen terwijl ik de hond aan het masturberen ben op bed," vertelt Pattinson aan talkshowhost Jimmy Kimmel.

Regisseurs Ben en Joshua Safdie moedigden Pattinson aan om deze seksuele daad daadwerkelijk te verrichten bij de hond, wat volgens de hondentrainer geen probleem was. Uiteindelijk koos Pattinson ervoor om het niet doen, tot groot genoegen van vele dierenwelzijnorganisaties, en werd er een neppe hondenpenis gebruikt voor de scène.

Al met al een bijzonder apart moment op de set dus, dat ook nog eens uit de film geknipt is. Volgens Pattinson kunnen we deze verknipte scène wel ooit bekijken op dvd-uitgave van Good Time. Good Time draait vanaf 12 oktober in de Nederlandse bioscoop.



NieuwsFilm

meest populair