Halle Berry over haar ervaringen met 'Obama' op de set van 'Extant'

Halle Berry over haar ervaringen met 'Obama' op de set van 'Extant'

De dochter van de voormalig president hielp mee aan de serie.

Actrice Halle Berry (Kidnap, Kingsman: The Golden Circle) heeft onlangs vol lof gesproken over Malia Obama tijdens haar bezoek aan Watch What Happens Live With Andy Cohen. Berry heeft de oudste dochter van de voormalig Amerikaanse president een aantal jaar geleden ontmoet op de set van haar televisieserie Extant. Malia werkte als productie-assistente op de set.

Malia deed volgens Berry haar uiterste best in haar functie als productie-assistente en schroomde niet om te doen wat een assistent hoort te doen. Voor de aanwezige cast en crew was het desondanks soms moeilijk om de Obama-telg ook daadwerkelijk als een gewone productie-assistente te benaderen, wegens haar bijzondere afkomst.

Berry bekent dat zij zelf ook een enorme fan van de oud-president Obama is en heeft dan ook veel respect voor zijn familie. Men probeerde Malia op de set van de sci-fi serie geen voorkeursbehandeling te geven. Het zware werk hoort er nou eenmaal ook bij.

Extant was een serie mede geproduceerd door Steven Spielberg en Berry zelf. De serie werd na twee seizoenen al gecanceld.



NieuwsFilm

meest populair