Chris Pratt en Anna Faris gaan scheiden

Chris Pratt en Anna Faris gaan scheiden

Never break the chain!

Droevig nieuws! Guardians of the Galaxy-ster Chris Pratt en Scary Movie-icoon Anna Faris gaan scheiden! Na een huwelijk van acht jaar hebben de twee besloten om een punt te zetten achter hun relatie, zo hebben zij gisteren laten weten in een gezamenlijk statement.

Naar de buitenwereld toe leken Pratt en Faris een ontzettend gelukkig stel vol liefde en humor. Regelmatig zagen we plaatjes opduiken van hun gezinsleven, maar achter al die foto's moet iets schuil hebben gezeten dat niet met het blote oog te vangen was: een langzaam kapotgaand sprookjeshuwelijk. De twee leerden elkaar kennen op de filmset van Take Me Home Tonight in 2007. In 2009 stapten ze samen in het huwelijksbootje. Samen hebben zij een 4-jarig zoontje genaamd Jack.

Nu heeft Pratt het natuurlijk ook ontzettend druk de laatste tijd nu hij verbonden is aan een aantal grote filmfranchises. De acteur zal niet heel veel thuis meer zijn geweest. Ook op privégebied slaat de druk van het beroemd zijn vaak hard toe. Zou al het succes naar zijn hoofd gestegen zijn? Is hij niet meer de oude? Wat de reden ook precies is, hun relatie bleek niet meer te werken en het vuur van de liefde is bij beide sterren gedoofd.

In de verklaring laten Pratt en Faris het volgende weten: "We zijn verdrietig dat we moeten mededelen dat we officieel gaan scheiden van elkaar. We hebben het samen hard geprobeerd en we zijn dan ook erg teleurgesteld dat het niet is gelukt. Onze zoon heeft twee ouders die ontzettend veel van hem houden en voor zijn bestwil vragen we om alle mogelijke privacy. We houden nog steeds van elkaar en zullen voor altijd onze tijd samen koesteren."

Zonde, dit gun je niemand.



NieuwsFilm

meest populair