Thor en Hulk op beelden 'Thor: Ragnarok'

Thor en Hulk op beelden 'Thor: Ragnarok'

Empire Magazine heeft een special over de Marvel-film.

Empire Magazine heeft een hele reeks beelden van Thor: Ragnarok vrijgegeven. Het gaat om twee covers van het Britse filmblad en een aantal foto's van de film, en van de set. In Thor: Ragnarok wordt Thor (Chris Hemsworth) aan de andere kant van het universum gevangengezet zonder zijn machtige hamer.

Het vormt het begin van een ace tegen de klok om terug naar Asgard te reizen om Ragnarok - de vernietiging van zijn thuiswereld en het einde van de beschaving van Asgard - te stoppen. Daarvoor moet hij eerst een gladiatorenstrijd met voormalig Avenger Hulk (Mark Ruffalo zien te winnen. Daarna kan Thor het opnemen tegen de almachtige en meedogenloze Hela (Cate Blanchett).

Thor (Chris Hemsworth)

Hieronder zien we een poster van Thor. Hij wordt aan het begin van de film te grazen genomen door Hela, verliest zijn hamer en moet zich daarna opnieuw bewijzen.

Bekijk de afbeelding
Hulk (Mark Ruffalo)

Al jaren is de Hulk niet meer veranderd in Dr. Bruce Banner als Thor: Ragnarok begint. Het leven als gladiator bevalt hem simpelweg teveel. En hij kan praten!

Bekijk de afbeelding

Bekijk de afbeelding
The Grandmaster (Jeff Goldblum)

Hij is een man die heerst over de planeet Sakaar en daar gladiatorenwedstrijden organiseert.

Bekijk de afbeelding

Bekijk de afbeelding
Thor en Loki (Tom Hiddleston)

Ze reizen in deze film samen naar de Aarde, waar ze hulp krijgen van Doctor Strange (Benedict Cumberbatch) om hun vader Odin (Anthony Hopkins) op te sporen.

Bekijk de afbeelding
Heimdall (Idris Elba)

De bewaker van de Bifröst Bridge, die ditmaal meer te doen zou krijgen. Het schijnt dat hij in de bossen vecht met de troepen van Hela.

Bekijk de afbeelding
Valkyrie (Tessa Thompson)

Zij is een krijgster van Asgard en besluit Thor te helpen. Ook schijnt ze het nieuwe liefje voor Thor te zijn, want Jane Foster (Natalie Portman) speelt geen rol meer in deze film.

Bekijk de afbeelding
Skurge (Karl Urban)

Hij schijnt samen te werken met Hela in deze film en zou de Bifröst Bridge bewaken, nu Heimdall dat niet meer doet. Hij maakt dus een deal met de duivel, maar zou hij van gedachten veranderen?

Bekijk de afbeelding
Thor: Ragnarok draait vanaf 26 oktober in de Nederlandse bioscoop.

NieuwsFilm

meest populair