Live-action 'The Lion King' vindt zijn Sarabi

Live-action 'The Lion King' vindt zijn Sarabi

De moeder van Simba is gecast, maar ook de slimme baviaan Rafiki.

The Hollywood Reporter stelt dat Disney een nieuw castlid gevonden heeft voor de live-action The Lion King-film. Actrice Alfre Woodard heeft zich bij de cast gevoegd als Sarabi, de moeder van Simba. In de oorspronkelijke film uit 1994 werd de stem van het personage ingesproken door Madge Sinclair.

Ook meldt The Wrap dat acteur John Kani getekend heeft voor de stem van Rafiki, een baviaan die dient als adviseur van Mufasa. In het origineel werd hij ingesproken door Robert Guillaume.

Op dit moment vinden de opnames van The Lion King plaats in Los Angeles. De cast bestaat onder meer uit Donald Glover als de jonge Simba, James Earl Jones als zijn vader Mufasa, Matthew Broderick als de oude Simba (waarbij Joseph Williams van Toto de zang doet), Chiwetel Ejiofor (Scar), Seth Rogen (Pumbaa), Billy Eichner (Timon) en John Oliver (Zazu).

Jon Favreaus film draait om de avonturen van Simba. Hij is de zoon van de koning, Mufasa. Maar op een dag wordt Mufasa vermoord door zijn kwaadaardige broer Scar, die Simba de schuld geeft. Simba vlucht en moet zijn plek in het leven zien te vinden. The Lion King staat gepland voor release in juli 2019.

NieuwsFilm

meest populair