Blu-ray

Blu-Ray Preview: Spider-Man: Homecoming

Met een wel heel gave Mask Edition.

door Bram de Groot om 12:04 in Blu-ray
Afgelopen maand verscheen de nieuwe Spider-Man film Spider-Man: Homecoming in de bioscoop. En met succes; de film werd goed ontvangen en financieel gezien doet de film het een stuk beter dan de voorgaande pogingen. Nu zijn de details onthuld voor de Blu-ray uitgave van Homecoming.

In de States komt de High Definition-versie begin oktober digitaal en op Dvd en Blu-ray beschikbaar. Het Nederlandse schap wordt vermoedelijk op 19 oktober bereikt. Walt Disney geeft ook een 4K-uitgave uit. Hieronder de critics tv-spot:


Bonusmateriaal

Het bonusmateriaal op de Nederlandse schijf is nog niet officieel bekend, maar het materiaal voor de Amerikaanse versie is ondertussen online verschenen. Hieronder het overzicht.

Featurettes: Op de schijf staan maar liefst negen featurettes, met de titels The Vulture Takes Flight, Spidey Stunts, A Tangled Web, Searching For Spider-Man, Aftermath, Jon Watts: Head of the Class, Food For Thought, Brain Power en Your Changing Body.

Verwijderde en verlengde scènes: Er staan maar liefst tien verwijderde / verlengde scènes op de schijf, met de titels A Film by Peter Parker (Director's Cut), Cafeteria, Return from ATM, Triskelion Cleanup, Anxious Toomes, Go It Alone, Happy Calls His Mom, Midtown News Final Segment, Mr. Harrington Lessons in Love en Aaron Still Stuck.

Gag reel: De standaard blooperreeks vanaf de set van de film.

Promo's: Er zijn ook twee promo's op de schijf, namelijk 'Sneak Peek at Marvel's Spider-Man on Playstation' en 'Spider-Man: Homecoming VR Trailer'.

Verpakking

De Nederlandse verpakking van de Blu-ray uitgave is nog niet bekend. Wel zijn er verpakkingen onthuld voor de exclusieve versie van Best Buy en een fraaie Mask Edition.9 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Decepticon

Avatar

De eerste Disney/Marvel 4K release? Zozo....

Ik vind de achterkant van die Steelbook mooier dan de voorkant.

Ik koop straks gewoon de blu-ray, ik ben benieuwd of de subtitel Homecoming er bij ons straks ook nog weer in het Frans er op staat.
Hij komt trouwens wel lekker vlot uit op homerelease.

FILM BOY

Avatar

@Decepticon Gezien Marvel/Disney tot nu toe altijd de Franse titel op onze cover heeft gezet, zou ik er niet vanuit gaan dat het deze keer niet zo is, en anders zou het eindelijk een stap in de goede richting zijn. Bij GOTG 2 krijgen we gegarandeerd de Franse titel op de cover, voor mij reden genoeg om hem te importeren. Bij Homecoming denk ik ook dat het importeren word.

Banned

Avatar

Dit wordt een Sony release trouwens geen Disney.

Disney gaat hier bij ons geen 4K blu-ray's uitbrengen. Ook niet voor Guardians Vol.2 of Pirates 5. Trouwens die 19 oktober klopt van geen kanten reken maar een dikke maand erbij...

Master Of Films

Avatar

Decepticon "De eerste Disney/Marvel 4K release? Zozo..."
Nee dat is Guardians of the Galaxy Vol. 2 die de 4K UHD debut gaat krijgen bij Disney over 2 weken in de US.

En verder staat de datum voorlopig op 19-10-2017 voor Spiderman : Homecoming UHD die door SPHE wordt verspreid en niet door Disney. Of was iedereen vergeten dat Spider-Man filmrechten bij de Sony kamp hoort :P

jefreum

Avatar

Ik heb nog even met mediamarkt gebabbeld en volgens hun komen de 4k's wel onze kant op (waren ook al reserveerbaar in store)

Goku32

Avatar

Hierzo in Nederland komt helemaal nooit iets goeds uit

Decepticon

Avatar

Verrek ja, de distributie wordt idd altijd nog door Sony gedaan.
Kun je nagaan hoe gauw je foute info klakkeloos van Filmtotaal overneemt.
Kom op Bram, even de facts eerst checken en op een rijtje zetten.

@FILM BOY
Sinds Ant-Man staat er geen Franse titel meer op MCU blu-ray covers hoor.
Dus ik ben ook zeer benieuwd naar de blu-ray van Guardians of the Galaxy Vol.2, of ze het kunnen laten.
Ik zou willen weten welke idioot bedacht heeft om ineens de titel verkeerd om op de spine te zetten.
Is daar al over geklaagd bij Disney Benelux?

Banned

Avatar

Guardians of the Galaxy zal in het groot de franse titel op de hoes hebben en in klein eronder nog eens de originele titel maar dan kleiner. Echt spuuglelijk en reken maar dat de spine ook weer omgekeerd zal staan. Disney heeft hier schijt aan, als het aan hen lag stopten ze per direct in de benelux met blu-ray's. Lekker goedkoop dezelfde uitgave voor Frankrijk bij ons dumpen.

FILM BOY

Avatar

@Banned Die kleinere Franse titel is het geval bij de 3D Blu-ray. Dat viel mij overigens net pas op, want ik dacht dat de Franse en Engelse titel naast elkaar stonden, maar dat is het geval bij de Blu-ray en DVD. Ik ben benieuwd hoeveel mensen GOTG 2 in eigenland kopen en hoeveel hem zullen importeren uit een land waar ze niet rommelen (om het nog maar even netjes te zeggen) met titels.

nieuwslaatste nieuws

meest populair