Blu-Ray Preview: Spider-Man: Homecoming

Met een wel heel gave Mask Edition.

Afgelopen maand verscheen de nieuwe Spider-Man film Spider-Man: Homecoming in de bioscoop. En met succes; de film werd goed ontvangen en financieel gezien doet de film het een stuk beter dan de voorgaande pogingen. Nu zijn de details onthuld voor de Blu-ray uitgave van Homecoming.

In de States komt de High Definition-versie begin oktober digitaal en op Dvd en Blu-ray beschikbaar. Het Nederlandse schap wordt vermoedelijk op 19 oktober bereikt. Walt Disney geeft ook een 4K-uitgave uit. Hieronder de critics tv-spot:


Bonusmateriaal

Het bonusmateriaal op de Nederlandse schijf is nog niet officieel bekend, maar het materiaal voor de Amerikaanse versie is ondertussen online verschenen. Hieronder het overzicht.

Featurettes: Op de schijf staan maar liefst negen featurettes, met de titels The Vulture Takes Flight, Spidey Stunts, A Tangled Web, Searching For Spider-Man, Aftermath, Jon Watts: Head of the Class, Food For Thought, Brain Power en Your Changing Body.

Verwijderde en verlengde scènes: Er staan maar liefst tien verwijderde / verlengde scènes op de schijf, met de titels A Film by Peter Parker (Director's Cut), Cafeteria, Return from ATM, Triskelion Cleanup, Anxious Toomes, Go It Alone, Happy Calls His Mom, Midtown News Final Segment, Mr. Harrington Lessons in Love en Aaron Still Stuck.

Gag reel: De standaard blooperreeks vanaf de set van de film.

Promo's: Er zijn ook twee promo's op de schijf, namelijk 'Sneak Peek at Marvel's Spider-Man on Playstation' en 'Spider-Man: Homecoming VR Trailer'.

Verpakking

De Nederlandse verpakking van de Blu-ray uitgave is nog niet bekend. Wel zijn er verpakkingen onthuld voor de exclusieve versie van Best Buy en een fraaie Mask Edition.

Bekijk de afbeelding

Bekijk de afbeelding



NieuwsFilm

meest populair