Krijgen we straks 'Captain Marvel' vs. Hulk?

Krijgen we straks 'Captain Marvel' vs. Hulk?

Als het aan Brie Larson ligt wel.

Actrice Brie Larson sprak met USA Today over haar twijfels rond Captain Marvel. Maar afgezien daarvan vertelde de actrice, die straks als eerste vrouw een eigen Marvel-film krijgt, over haar wensen met de franchise.

Tijdens het gesprek met USA Today liet Larson weten lang getwijfeld te hebben. "Het Captain Marvel-ding was iets waar ik heel lang over nagedacht heb. Uiteindelijk kwam ik tot de conclusie dat onderdeel zijn van een grote feministische film, waarin ik een symbool kan zijn voor mensen, belangrijker is dan sommige van de irritaties van de roem die erbij komt kijken. Ze zijn in elk geval klein, vergeleken met al het goede dat ik in de rol kan doen," vertelde ze.

Nu ze dus de rol geaccepteerd heeft, denkt Larson ook al na over mogelijke dingen die ze wil doen. Zo werd haar gevraagd tegen welke Avenger ze het op zou willen nemen. "Ik heb al gedroomd van een gevecht met The Hulk, want dat lijkt visueel heel mooi," aldus de actrice. Dat zou gewoon mogelijk zijn, want in de comics is er al een strijd geweest tussen de twee, waarbij Captain Marvel overigens het onderspit moest delven.

Vanaf 7 maart 2019 zien we hoe Captain Marvel het samen met Nick Fury (Samuel L. Jackson) opneemt tegen de Skrulls.



NieuwsFilm

meest populair