Adam West in ´Batman vs. Two-Face´ trailer

Adam West in ´Batman vs. Two-Face´ trailer

De laatste rol van de overleden acteur is wederom Batman.

Bekijk hieronder de trailer voor de animatiefilm Batman vs. Two-Face, met de laatste rol van Adam West. Adam West is eerder dit jaar overleden, maar nam al zijn dialogen voor Batman vs. Two-Face al op voordat hij heenging. Hij vertolkte uiteraard de stem van Bruce Wayne/Batman, de rol waarmee hij in de jaren zestig bekend werd, toen hij die in de kleurrijke camp televisieserie Batman speelde (en de bijbehorende Batman: The Movie).



Naast Adam West is ook zijn co-ster uit de oude serie en film te horen, Burt Ward, die ook de stem doet van het personage waar hij toen mee bekend werd: Robin. Batman en Robin nemen het als vanouds op tegen de schurk Two-Face, die wordt gespeeld door een acteur die evengoed als West bekend staat om stijfheid en schmieren: niemand minder dan [url=]William Shatner[/url].

Batman vs. Two-Face komt op 17 oktober uit op Blu-ray/DVD/VOD. De film is geïnspireerd door een aflevering van de recentste Batman-serie, die wel geschreven werd maar niet verfilmd. Toen werd daar uiteindelijk een strip van gemaakt, waarna die weer de inspiratie vormde voor deze animatiefilm.

NieuwsFilm

meest populair