Algemeen

Cast verzameld op poster 'Thor: Ragnarok'

Wie spelen allemaal hoofdrollen in de nieuwe Marvel-film?

Beste filmliefhebber,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt. Dit vinden wij jammer, want FILMTOTAAL is dankzij onze advertenties gratis toegankelijk. Graag willen we je vragen een uitzondering te maken voor FILMTOTAAL. Hoe je dat moet doen lees je hier.

M.v.g FT

door Jim Pedd om 13:50 in Algemeen
Na de covers van Empire Magazine met daar Thor: Ragnarok-hoofdrolspelers Chris Hemsworth en Mark Ruffalo op, is er nu ook een internationale poster vrijgegeven die alle personages bijeen brengt. Op het beeld staat vooral Hela (Cate Blanchett), de schurk van de film, centraal, maar zien we ook de mensen die het vermoedelijk tegen haar op gaan nemen.

Van links naar rechts zien we onderin: Heimdall (Idris Elba), daarachter de Hulk (Ruffalo), met onder hem Loki (Tom Hiddleston), daarnaast Thor (Hemsworth), rechts van hem zijn nieuwe liefje Valkyrie (Tessa Thompson), Odin (Anthony Hopkins) en de Grandmaster (Jeff Goldblum). Hieronder de poster.


In Thor: Ragnarok wordt Thor zonder zijn hamer vastgezet aan de andere kant van het universum. Hij zit op een andere planeet, waar hij het op moet nemen tegen zijn vroegere Avengers-collega, de Hulk. Het is het begin van een race tegen de klok, want Ragnarok - de vernietiging van thuiswereld Asgard - zit eraan te komen, door de meedogenloze Hela.

Vanaf 26 oktober draait de film van regisseur Taika Waititi in de bioscoop.

5 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

NoahMeeuws

Avatar

Galadriel heeft toch de ring van Frodo aangenomen en is nu veranderd in de godin van de dood. Ik bedoel maar.

incredible15

Avatar

Ha ha ik ga denk ik alleen die film kijken omdat de hulk er in zit. Heb de Thor Films nooit echt leuk gevonden....

Frietgezicht

Avatar

Ik heb hetzelfde Incredible. Heb nooit een Thor-film gezien in de bios en beide thuis maar 1x. Dan vermaakt het wel maar gelijk weer vergeten.
Deze is interessant door de Hulk maar ook omdat Loki een grote rol heeft. Die 2 trekken mij meer dan Thor zelf.

Loki staat trouwens echt belachelijk op die poster.

Nature

Avatar

Wat een lelijke poster.

nieuwslaatste nieuws

meest populair