Blu-ray

Blu-Ray Preview: Wonder Woman - met een epiloog!

Een rijke schijf!

Beste filmliefhebber,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt. Dit vinden wij jammer, want FILMTOTAAL is dankzij onze advertenties gratis toegankelijk. Graag willen we je vragen een uitzondering te maken voor FILMTOTAAL. Hoe je dat moet doen lees je hier.

M.v.g FT

door Bram de Groot om 13:49 in Blu-ray
De eerste DC-film van 2017 was Wonder Woman en deze eerste superheldenfilm rond een vrouwelijk personage werd een doorslaand succes. Niet alleen werd de film wereldwijd geprezen, ook was de omzet aan de bioscoopkassa's erg netjes. Tot op heden haalde de film van Patty Jenkins meer op dan de voorganger Suicide Squad. Binnenkort verschijnt Wonder Woman op schijf. Hieronder de details voor de Blu-ray uitgave.

In de States verschijnt de High Definition-versie eind augustus digitaal en vanaf 19 september op Dvd en Blu-ray. Het Nederlandse schap wordt vermoedelijk op 11 oktober bereikt. Warner Bros. geeft ook een 4K-uitgave uit. Hieronder de snelle Home Entertainment trailer:


Bonusmateriaal

Het bonusmateriaal op de Nederlandse schijf is nog niet officieel bekend, maar het materiaal voor de Amerikaanse versie is ondertussen online verschenen. Hieronder het overzicht.

Epilogue: Etta's Mission: Een korte film waarin Etta Candy (Lucy Davis) verzamelt iedereen voor een nieuwe missie.

Crafting the Wonder: Een featurette over de eerste keer dat Wonder Woman een eigen film krijgt. Er wordt gekeken hoe dit een realiteit werd.

Vijf 'A Director's Vision' featurettes: Er staan vijf featurettes op de schijf vanuit het oogpunt van regisseur Patty Jenkins, met de titels Themyscira: The Hidden Island, Beach Battle, A Photograph Through Time, Diana in the Modern World en Wonder Woman at War.

Warriors of Wonder Woman: Een featurette over de Amazons en hun wereld.

The Trinity: Een featurette waarin de filmmakers en comic-bekendheden Wonder Woman bespreken en hoe zij zich verhoudt tot Superman en Batman in de DC-wereld.

The Wonder Behind the Camera: Een blik achter de schermen, speciaal over de vrouwen.

Finding the Wonder Woman Within: Een blik op hoe de wereld naar Wonder Woman kijkt.

Blooper Reel: Een blooperreeks vanaf de set van de film.

Verlengde scènes: Er staan zes verlengde scènes op de schijf, met de titels Boat Conversation, Selfridge Shopping, Parliament Steps, Morning at the Train Station, Charlie Never Sleeps en Walk to No Man's Land.

Verpakking

De Nederlandse verpakking van de Blu-ray uitgave is nog niet bekend. Wel zijn er verschillende ontwerpen online verschenen. Check deze hieronder:

2 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Nature

Avatar

Deze maand al te krijgen, dat gaat steeds sneller tegenwoordig.

nieuwslaatste nieuws

meest populair