Algemeen

Arnold Schwarzenegger speelt mens in 'Terminator 6'

De film zou kijken naar de oorsprong van de T-800.

Beste filmliefhebber,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt. Dit vinden wij jammer, want FILMTOTAAL is dankzij onze advertenties gratis toegankelijk. Graag willen we je vragen een uitzondering te maken voor FILMTOTAAL. Hoe je dat moet doen lees je hier.

M.v.g FT

door Jim Pedd om 15:35 in Algemeen
Het lijkt erop dat acteur Arnold Schwarzenegger een dubbelrol zou kunnen krijgen in Terminator 6, waarvan de opnames in 2018 van start moeten gaan. Regisseur James Cameron vertelde tijdens een Q&A dat Schwarzenegger wellicht een mens speelt in de zesde film. En die zou naar de oorsprong van de T-800 moeten kijken.

"Je moet je afvragen, waarom die personages er uitzien en klinken als Arnold. Daarvoor moet een reden zijn. Dus ja, ik denk dat er een prototype moest zijn. Een man wiens DNA gebruikt is, waarmee ze de organische laag op de buitenkant van de Terminator hebben laten groeien. Den dat er dus ooit een echt persoon was," begon Cameron. "De vraag die daar uit voorkomt, is of die persoon een bepaalde betekenis had voor Skynet. Of was er gewoon een compleet rek met Terminators, klaar voor een missie en stond het Arnold-model nou eenmaal het dichtste bij de deur naar de tijdmachine en zag de rest er anders uit? Ik stel mezelf die vragen, omdat ze nooit beantwoord zijn. We hebben het erg serieus over het maken van nieuwe Terminator-films of mogelijk een trilogie en je zal moeten afwachten om te zien welke vragen daarin beantwoord worden."

Vinden jullie dat een interessant uitgangspunt voor een film? Om te leren hoe de T-800 zijn ontwerp kreeg?

19 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Sunspot

Avatar

Ja, maar dan gruwelijker hoop ik, film moet eigenlijk wel R-rated worden.

Ik vind het goed nieuws in ieder geval, kom maar op :)

Master Of Films

Avatar

Ben benieuwd of ze die deleted scene van T3 nog als cannon gaan beschouwen.

Frietgezicht

Avatar

Die scene zullen ze niet gebruiken. Neem aan dat ze uberhaubt alles na T2 negeren.

Chris23

Avatar

De Darth Vader en Xenomomrph oorsprongfilms waren een daverend succes bij de Starwars en Alien fans ; eindelijk krijgen we nu ook de origin van de T-800.
(We zijn totaal niet geintresseerd in een film ala de vooruitblik scenes uit T1 en T2.)

Robbepost

Avatar

Daarna wellicht de originstory van de Na'vi...... go JC!

Xenolicker

Avatar

Ik dacht dat ze helemaal opnieuw zouden beginnen maar het schijnt een doodgewone voorganger te worden. Dan moet ik na de blu-ray 3D van deze, mijn dvd van Terminator kijken en da's natuurlijk niet lekker; een te grote achteruitgang in beeldkwaliteit! Wanneer dit net als Prometheus een film wordt die ook op zich zelf te genieten is dan vind ik het prima.

Sunspot

Avatar

Nee, is juist goed, denk dat 1e film grotendeels over 'Arnold' zal gaan...

Van daaruit kan je goed bouwen naar 2 films waar de 'future war' plaatsvind, iets wat iedereen al jaren wilt zien, want is gewoon nooit gebeurd, ja, Salvation, maar dat telde niet echt, was geen 'Terminator' wat mij betreft.

Gewoon een goed verhaal over hoe 'Arnold' leefde voor de oorlog (leuke scenes), hoe hij ouder is geworden, wat er is gebeurd allemaal.

Kan echt een vette Terminator film opleveren, ook een beetje fakkel overdragen misschien.

Daarna gewoon 2 vette films maken in de toekomst, puur de otekomst, met de nodige flashbacks, alles R-rated.

Master Of Films

Avatar

Robbepost "Daarna wellicht de originstory van de Na'vi...... go JC!"
Aangezien JC enorm van kopieren houd, kijk ik alvast in het orginele smrufenboek. En wat blijkt, als er 1 persoon nep smurfen kan maken, dan is het wel Gargamel. Een rol dat geschikt voor de enige echte...........Josh Brolin die bijna op een Terminator lijkt in Deadpool 2. De andere reden is dat Vin Diesel het te druk heeft en ik wil niet dat JC weer een kans krijgt om te gaan schelden als een keukenmeid.

Jedha

Avatar

Arnie moet gewoon kappen. Ze hadden gewoon vervolg moeten maken van Terminator Salvation.

Artificialis

Avatar

Eigenlijk ben ik niet zo geïnteresseerd in een rol van Schwarzenegger als mens. Laat hem gewoon The Terminator zijn.

Xenolicker

Avatar

Artificialis - dat kan meevallen hoor, ik denk dat 'ie niet zozeer een mens zal spelen maar verwacht dat zijn rol toch meer dat van een mensch zal zijn!

007

Avatar

nee lijkt me nou al niks

Akke Moeka Hara

Avatar

Jemig de pemig!!!! Cameron, de man die T:Genisys een goede film vond.
Guys we are fucked!!!

jochemwijma

Avatar

Ik vind eigenlijk maar een ding. Laat James Cameron gewoon eerst dat hele Avatar-gebeuren afmaken, en laat hem dan pas praten over nog een Terminator-film.

Xenolicker

Avatar

Jochem - euh... zijn dat eigenlijk niet twee dingen...?

Xenolicker

Avatar

Jochem - euh... zijn dat eigenlijk niet twee dingen...?

Goku32

Avatar

Nu al klinkt het kut allemaal. Die laaste was zo slecht dat het de hele Terminator kapot had gemaakt. En dit is klinkt helemaal niet beter of zo. Waarom stopen ze niet gewoon met die terminator films

nieuwslaatste nieuws

meest populair