Video

Antonio Banderas als hopeloze, maffe rockster in trailer 'Gun Shy'

Actiekomedie/boekverfilming van 'Con Air'-regisseur Simon West.

Beste filmliefhebber,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt. Dit vinden wij jammer, want FILMTOTAAL is dankzij onze advertenties gratis toegankelijk. Graag willen we je vragen een uitzondering te maken voor FILMTOTAAL. Hoe je dat moet doen lees je hier.

M.v.g FT

door Rik Timmer om 18:11 in Video
Zand, zee, cocktails en een ontvoerde vrouw. Daar krijgt Antonio Banderas' karakter in Gun Shy mee te maken. Daarin speelt hij een rockster die zichzelf in een held moet veranderen, al is hij bekwamer in het gebruikmaken van roomservice. De humoristische actiefilm is gebaseerd op het boek Salty van schrijver Mark Haskell Smith uit 2007. Simon West is verantwoordelijk voor de regie. Zie hieronder de trailer, uitgebracht door Lionsgate en Saban Films.

Turk Henry is een verouderde rockster die samen met zijn vrouw - supermodel Sheila Enry - op vakantie gaat naar Thailand. Dat was misschien een slechte keuze, want wanneer Sheila ontvoerd wordt door rebelse piraten moet hij in actie komen. En voor iemand die alleen goed is in het spelen van de basgitaar en feestjes vieren, is dat een lastige onderneming.Banderas' vrouw wordt gespeeld door Olga Kurylenko. Human Target-acteur Mark Valley doet ook mee. Schrijver Mark Haskell Smith schreef samen met Toby Davis het scenario. Of Gun Shy in onze bioscopen zal verschijnen is niet bekend. Amerikanen kunnen de titel in ieder geval vanaf 8 september gadeslaan. Hieronder tevens een nieuwe poster.2 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Sunspot

Avatar

Lijkt me wel wat, vond hem in Expendables 3 zeer komisch, was het beste van de hele film.

incredible15

Avatar

Sunspot ik vond hem ook wel wat hebben in expendables 3 vond eigenlijk Gibson,Ford & schwarzenegger de hoogtepunten. Maar die poster van gushy is wel gaaf!
Hoop dat ie in Nederland ook uit komt.

nieuwslaatste nieuws

meest populair