Antonio Banderas als hopeloze, maffe rockster in trailer 'Gun Shy'

Actiekomedie/boekverfilming van 'Con Air'-regisseur Simon West.

Zand, zee, cocktails en een ontvoerde vrouw. Daar krijgt Antonio Banderas' karakter in Gun Shy mee te maken. Daarin speelt hij een rockster die zichzelf in een held moet veranderen, al is hij bekwamer in het gebruikmaken van roomservice. De humoristische actiefilm is gebaseerd op het boek Salty van schrijver Mark Haskell Smith uit 2007. Simon West is verantwoordelijk voor de regie. Zie hieronder de trailer, uitgebracht door Lionsgate en Saban Films.

Turk Henry is een verouderde rockster die samen met zijn vrouw - supermodel Sheila Enry - op vakantie gaat naar Thailand. Dat was misschien een slechte keuze, want wanneer Sheila ontvoerd wordt door rebelse piraten moet hij in actie komen. En voor iemand die alleen goed is in het spelen van de basgitaar en feestjes vieren, is dat een lastige onderneming.



Banderas' vrouw wordt gespeeld door Olga Kurylenko. Human Target-acteur Mark Valley doet ook mee. Schrijver Mark Haskell Smith schreef samen met Toby Davis het scenario. Of Gun Shy in onze bioscopen zal verschijnen is niet bekend. Amerikanen kunnen de titel in ieder geval vanaf 8 september gadeslaan. Hieronder tevens een nieuwe poster.

Bekijk de afbeelding

NieuwsFilm

meest populair