Algemeen

Concept art toont Brie Larson als 'Captain Marvel'

In maart 2019 in haar eigen film te zien.

door Jim Pedd om 10:41 in Algemeen
Concept art van als Captain Marvel heeft zijn weg naar het internet gevonden. Zij wordt de eerste vrouwelijke superheld in het MCU met een eigen film, maar veel is er nog niet over bekend. Vandaag is et voor het eerst een officiële blik op het kostuum van de heldin, gedeeld door comic-maker Andy Park.

Hij plaatste op zijn [url=https://twitter.com/andyparkart/status/896405352912007168]Twitter-account een versie van lage resolutie. Helaas mag hij het beeld niet in hoge resolutie vrijgeven van Marvel, maar wat we hieronder zien is tenminste wel een blik op Captain Marvel.


Captain Marvel wordt straks geregisseerd door Anna Boden en Ryan Fleck. Hun film speelt zich in de jaren negentig af en zal draaien om de strijd tussen Captain Marvel en de Skrulls. Daarin is ook een rol weggelegd voor Nick Fury (Samuel L. Jackson), die nog allebei zijn ogen heeft.

Vanaf 8 maart 2019 in de bioscoop.

6 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Sunspot

Avatar

Dat hoofd van haar vind ik niet echt, beetje rond of zo, vooral bij wangen, maar ben benieuwd, met een leuk kapsel zal ze er wel goed uitzien hoop ik als Capt. Marvel

MisterMarvel

Avatar

Foto is ook al oud. Stond al langer op internet. Wel mooie foto in vergelijking met het strip figuur. Wel jammer dat ze haar sjaaltje/doek/riem niet heeft zoals om de strip. Ben benieuwd naar de eerste beelden

Artificialis

Avatar

Waarom brengen ze niet gewoon meteen de High Resolution art naar buiten? Leuke actrice, ze hadden ook voor een karakterloos topmodel kunnen gaan van 18 jaar, maar ze hebben gelukkig gekozen voor iemand met een authentieke uitstraling. Dit is ook iemand die wat humor aan de rol kan meegeven.

Decepticon

Avatar

Wat maakt het idd nou uit of het een high-res of low-res foto? Dat maakt geen hol uit, de foto is vrijgegeven en de hele wereld kan het zien.
Dan kun je beter meteen een goede duidelijke high-res foto vrij geven! Dat zorgt voor betere promotie dan een low-res foto lijkt me.

Xenolicker

Avatar

Niks over Mera vandaag? Het is toch Meramaandag?!

NieuwsFilm

meest populair