Snoke uit 'Star Wars: The Last Jedi' volledig onthuld

Snoke uit 'Star Wars: The Last Jedi' volledig onthuld

Én tevens een nieuwe blik op Kylo Ren en Finn!

Een nieuwe speelgoedset van Star Wars: The Last Jedi geeft ons vermoedelijk onbedoeld wat meer informatie over de tot nu toe in mist omhulde slechterik Supreme Leader Snoke (Andy Serkis), de leider van First Order. Gecombineerd met wat beelden uit de recente Behind The Scenes-video, lijkt het plot van The Last Jedi zich langzaam voor onze neuzen te ontvouwen.

Tot nu toe hebben we de duistere leider Snoke alleen nog maar als imponerende hologram gezien in Star Wars: The Force Awakens. Ook is er nog niet veel bekend over dit personage, maar dankzij een foutje van Amazon Spanje, die per ongeluk de productfoto's op hun website plaatste, lijken we nu onze eerste goede blik op de kwaadaardige Snoke te hebben.


Bekijk de afbeelding Vandaag is rood...

Zo kunnen we op de verpakking het gehele gestalte van Snoke zien. De speelgoedpoppetjes blijken op schaal te zijn gemaakt en dat betekent dat Supreme Leader dan zo'n 2,20 meter zou moeten zijn op beeld. Daarmee lijkt de kans groot dat Snoke een alien en dus geen mens is. Snoke draagt een goudkleurig gewaad.

Snoke zit in zijn Mega Destroyer en heeft een opvallend rode troonruimte. Deze ruimte zagen we ook al heel kort in het Behind The Scenes-filmpje dat werd getoond tijdens Comic Con. Snoke's bewakers zijn de bloedrode samurai-achtige vechters, genaamd 'Praetorian Guards', welke al eerder werden onthuld op de foto's van EW.

Bekijk de afbeelding
Bekijk de afbeelding
Finn bij de First Order


Bekijk de afbeelding Dan Finn (John Boyega). Ook van dit personage is een speelgoedfiguur opgedoken. Duidelijk wordt dat Finn hoogstwaarschijnlijk weer op een undercovermissie gaat. Aan zijn outfit is te zien dat hij zich verkleedt als First Order-officier. Finn heeft een 'Z6 Riot Control Baton'-wapen in zijn handen, welke hij vermoedelijk dankzij zijn Stormtrooper-training kan gebruiken. Hiervan zagen we ook al een klein shot van in de promotievideo.

Bekijk de afbeelding
Kylo Ren met lightsaber


Bekijk de afbeelding Tot slot Kylo Ren (Adam Driver). Er is een nieuwe, niet zo spannende foto vrijgegeven van de schurk waarop hij zwaaiend met een lichtzwaard te zien is. Gezien Rens connecties met Snoke, zullen we 'm vast eens op audiëntie bij de First Order-leider zien in The Last Jedi.

In Star Wars: The Last Jedi wordt de intergalactische saga voortgezet met een nieuw avontuur waarin onze helden Rey en Finn opnieuw een sleutelrol hebben. De film van Rian Johnson moet op 14 december in de bioscopen verschijnen. Hieronder de eerste teaser trailer!



NieuwsFilm

meest populair