'Avengers: Infinity War' verkent "gruwelijk verleden" Nebula

'Avengers: Infinity War' verkent "gruwelijk verleden" Nebula

Het tragische personage wordt uitgebreid.

Het verleden van Nebula (Karen Gillan) was al een onderwerp in Guardians of the Galaxy Vol. 2, maar heel veel werd er niet van onthuld. De bedoeling is volgens actrice Gillan dat dit in Avengers: Infinity War wel zal gebeuren. Volgens de actrice wordt er straks veel meer bekend over dat verleden en zal het behoorlijk duister zijn.

"Zonder spoilers weg te geven," begon Gillan tijdens de Florida SuperCon, "we gaan het verhaal van Nebula zeker voortzetten en meer leren over haar verleden. En we gaan zelfs ontdekken dat het nog veel gruwelijker is dan we tot nu toe weten."

We kunnen ook wel gissen hoe dan. In Vol. 2 leerden we dat Thanos (Josh Brolin) zijn dochters Nebula en Gamora (Zoe Saldana) regelmatig dwong om met elkaar te vechten. Elke keer als Nebula verloor, werd ze weer meer verbouwd. Geen wonder dus dat ze erop gebrand is wraak te nemen op de moordlustige titaan.

Volgens Gillan zullen we straks zien dat Nebula alle trauma's die ze daar aan overgehouden heeft het hoofd biedt. "We zullen zien dat ze het allemaal confronteert. En het wordt als een emotionele explosie." Vermoedelijk dus ook een gevecht met Thanos zelf. Dat wordt nog interessant dus!

Avengers: Infinity War draait vanaf 3 mei 2018 in de bioscoop.



NieuwsFilm

meest populair