Trailer voor mysterieuze sci-fi 'Rememory'

Trailer voor mysterieuze sci-fi 'Rememory'

Peter 'Tyrion' Dinklage probeert het mysterie via het geheugen op te lossen.

Bekijk hieronder de eerste trailer voor de sciencefictionfilm Rememory met Peter Dinklage (ster van Game of Thrones), Julia Ormond en Martin Donovan. De regie is in handen van regisseur Mark Palansky.

In Rememory is een manier uitgevonden om het geheugen op te nemen en herinneringen terug te kijken. Dat gaat natuurlijk goed mis, kijk maar:



Gordon Dunn (Martin Donovan) is een briljante wetenschappelijk pionier die net zijn nieuwste werk heeft onthuld: een machine dat herinneringen van iemand kan ontrekken aan die persoon, ze opnemen en weer afspelen. Dan wordt zijn lichaam gevonden, maar zijn dood lijkt onverklaarbaar. Zijn vrouw Carolyn (Julia Ormond) trekt zich terug in hun huis en verbreekt al het contact met de buitenwereld. Totdat een mysterieuze man (Peter Dinklage) verschijnt. Hij steelt de machine van Dunn, waarna hij die gebruikt om te proberen het mysterie van de dood van Dunn op te lossen. Dit doet hij door een onderzoek te lanceren in de herinneren van Gordon en Carolyn, dat hem naar onverwachte en gevaarlijke plaatsen leidt.

NieuwsFilm

meest populair