Video

L confronteert Light in clip Netflix-film 'Death Note'

Een intens gesprek.

door Jim Pedd om 14:26 in Video
Nog pakweg anderhalve week en dan gaat de live-action verfilming van de serie Death Note in première op streamingkanaal Netflix. Vandaag is er een clip vrijgegeven waarin L (Lakeith Stanfield) de confrontatie met Light Turner (Nat Wolff) aangaat. Het is een interessant moment, want L jaagt op Light. Hieronder kan je de video bekijken.


In Death Note, van regisseur Adam Wingard, vindt Light Turner op een dag een mysterieus notitieboekje. Dan verschijnt er een geest, Ryuk (Willem Dafoe), die hem uitlegt dat hij mensen kan vermoorden met het boekje. Hij hoeft enkel hun naam op te schrijven en het gebeurt. Ook kan Light bepalen hoe mensen om het leven komen, als hij dat ook opschrijft. Het inspireert hem om alle misdadigers de wereld uit te helpen. Maar dan is er de politie om hem tegen te houden, aangevoerd door de mysterieuze figuur L.

Vanaf 25 augustus op Netflix.

1 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Hyenas

Avatar

Dit ziet er echt rampzalig uit... Ben zo'n fan van de anime en dit zou eigenlijk al een flinke spoiler zijn. Ben bang dat ze echt een hele andere koers gaan nemen.

nieuwslaatste nieuws

meest populair