Verwacht het onverwachte van Kylo Ren in 'Star: Wars: The Last Jedi'

Verwacht het onverwachte van Kylo Ren in 'Star: Wars: The Last Jedi'

En wat een rare geluidjes maken die nieuwe wezentjes in aflevering 8.

Een van de belangrijkste personages uit Star Wars: The Force Awakens was uiteraard Adam Drivers Kylo Ren. Het personage vermoordde zijn vader en is de rechterhand van de superschurk Supreme Leader Snoke, de mysterieuze leider van de First Order. In het later dit jaar te verschijnen Star Wars: The Last Jedi keert Ben Solo uiteraard weer terug. Wat heeft Driver te zeggen over wat we van hem kunnen verwachten in 'aflevering 8'?

Zonder al te veel te uit te wijden, laat de acteur weten dat hij hoopt dat de fans gelukkig zijn met wat er met Kylo Ren gaat gebeuren. Tevens zegt hij dat hij hoopt dat het "onverwacht" zal zijn. Wat denk jij dat er met zijn personage gaat gebeuren? Vanaf midden december zie je het in ieder geval in de bioscoop! Hieronder het fragment uit het interview met TODAY.


En er lekken ondertussen heel wat mogelijke details over de film via speelgoed. Onderstaande willen we je niet onthouden. Het is het mogelijke geluid van de nieuwe porgs-wezentjes. Via een soort van knuffel horen we de wijze waarop deze vermoedelijke communiceren:



NieuwsFilm

meest populair