Humor

Arnold Schwarzenegger droeg meest afschuwelijke boxershort tijdens 'Terminator 2'-naaktscène

Lachwekkende video!

Beste filmliefhebber,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt. Dit vinden wij jammer, want FILMTOTAAL is dankzij onze advertenties gratis toegankelijk. Graag willen we je vragen een uitzondering te maken voor FILMTOTAAL. Hoe je dat moet doen lees je hier.

M.v.g FT

door Bram de Groot om 15:44 in Humor
Eind deze maand gaat Terminator 2: Judgment Day in 3D in première. Uiteraard doen de belangrijkste betrokkenen een promotietour en regisseur James Cameron sprak met Heat Vision over de opname van de 'bar fight'-scène met de naakte Arnold Schwarzenegger.

"Arnold loopt de bar binnen met een van de afzichtelijkste Hawaii-boxershort die hij kon vinden," aldus Cameron over de dag dat ze de scène opnamen. "Iedereen in de bar moest serieus blijven, maar het pakte gelukkig prima uit aangezien iedereen overrompeld naar beneden keek."

Schwarzenegger moest ervoor zorgen dat de bezoekers geschokt reageerden op een blote man. Cameron: "Wat hij probeerde was denk ik dat ze allemaal onder de indruk waren van zijn enorme zwengel. Je zult vanaf nu de scène voor altijd anders bekijken."

Hieronder zie je vanaf 1:33 de bewuste opnames, met Arnie en zijn Hawaii-boxershort! Vanaf volgende week draait T2 in de bioscoop.4 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Akke Moeka Hara

Avatar

Awesome film making!
Echte kennis en talent dat daar nog schuilt in de optische effecten en stunts.

Xenolicker

Avatar

Sunspot - om precies te zijn: onderbroekenLOL

Blockbuster

Avatar

Zeker interessant, maar ik wist het al. :P Ik heb de special edition met meer dan 6 uur aan extra's. Je kunt wel zeggen dat het één van mijn meest geziene films is (deel 1 en 3 ook), aangezien ik de eerste 3 als verschillende uitvoeringen heb (2 disc, 3 disc, 4 disc).

nieuwslaatste nieuws

meest populair