'Uncharted' moet 'Indiana Jones' van deze generatie worden

'Uncharted' moet 'Indiana Jones' van deze generatie worden

En waarom wordt het een prequel?

Regisseur Shawn Levy brengt ons een eerste live-action Uncharted-film. In de hoofdrol is Tom Holland te zien als Nathan Drake. Wat Levy betreft, wordt het de Indiana Jones van onze generatie. Dat vertelde hij in een interview met Nerdist, waarin hij ook uitlegde waarom ervoor gekozen is van Uncharted een prequel te maken.

"Als we de oorsprong van Drake, met Tom Holland als jonge Drake maken, is dat iets wat we niet gezien hebben in game 1, 2, 3 en 4. We hebben een deel van het verhaal achter de ontmoeting van Sully en Drake gezien, maar er ligt hier een kans om een actiefilm rond een schattenjacht te maken, met een jonge protagonist, dat je niet thuis kan zien door de games te spelen," aldus Levy.

Wat hem betreft heeft de film ook gigantisch potentieel. "Als we dit goed weten te doen, en je Uncharted eer aan doet, breng je een Indiana Jones-achtige franchise naar een publiek dat niet met Indiana Jones opgegroeid is." Kortom: volgens Levy zou dit wel eens kunnen leiden tot veel meer films, die een generatie warm laten lopen voor Nathan Drake.

Er is nog geen releasedatum geprikt voor de gamefilm.



NieuwsFilm

meest populair