Recensies Netflix-film 'Death Note': duivels goor (en meer)

Wat zeggen de critici?

Eerder dit jaar verscheen al de manga/anime-verfilming Ghost of the Shell. De film werd magertjes ontvangen nadat de film al in het 'white-wash hoekje' was gestopt door onder meer de fans. Dit laatste overkwam ook Netflix met de binnenkort te verschijnen anime-verfilming Death Note. En nu verschijnen de eerste recensies online... Wordt deze film wel goed ontvangen?

Hieronder een greep uit de recensies, waarbij we spoilers hebben ontweken. De Rotten Tomatoes-meter staat op het moment van schrijven op 29 procent na zeven recensies, met een 5.0/10 als gemiddelde beoordeling.

TheWrap [negatief]

"Dwaas, ingewikkeld en lachwekkend absurd. Aan de positieve kant: hebben je oogballen een krachtige work-out nodig? Deze zal ze non-stop doen rollen."

We Live Entertainment [positief]

"Duivels goor met een macaber gevoel voor humor."

The List [licht positief]

"Het heeft genoeg opruiende elementen om je aandacht te trekken, maar de 'mishmash' van stijlen zorgt ervoor dat deze niet helemaal wordt vastgehouden."

indieWire [negatief]

"Een deel van je zal wensen dat dit een Netflix-serie was geweest in plaats van een Netflix-film. Een deel van je zal wensen dat Netflix het helemaal met rust had gelaten."

IGN Movies [positief]

"Dafoe weet zijn rol absoluut te verslinden en gaat op in de omgeving, maar hij is zo vermakelijk dat hij de enige is die de film in kwaliteit omhoog brengt."

Met rollen voor onder meer Nat Wolff, LaKeith Stanfield, Margaret Qualley, Shea Whigham en Willem Dafoe verschijnt Adam Wingards Death Note op 25 augustus online op Netflix. Hieronder de trailer:



NieuwsFilm

meest populair