Algemeen

Recensies Netflix-film 'Death Note': duivels goor (en meer)

Wat zeggen de critici?

door Bram de Groot om 10:38 in Algemeen
Eerder dit jaar verscheen al de manga/anime-verfilming Ghost of the Shell. De film werd magertjes ontvangen nadat de film al in het 'white-wash hoekje' was gestopt door onder meer de fans. Dit laatste overkwam ook Netflix met de binnenkort te verschijnen anime-verfilming Death Note. En nu verschijnen de eerste recensies online... Wordt deze film wel goed ontvangen?

Hieronder een greep uit de recensies, waarbij we spoilers hebben ontweken. De Rotten Tomatoes-meter staat op het moment van schrijven op 29 procent na zeven recensies, met een 5.0/10 als gemiddelde beoordeling.

TheWrap [negatief]

"Dwaas, ingewikkeld en lachwekkend absurd. Aan de positieve kant: hebben je oogballen een krachtige work-out nodig? Deze zal ze non-stop doen rollen."

We Live Entertainment [positief]

"Duivels goor met een macaber gevoel voor humor."

The List [licht positief]

"Het heeft genoeg opruiende elementen om je aandacht te trekken, maar de 'mishmash' van stijlen zorgt ervoor dat deze niet helemaal wordt vastgehouden."

indieWire [negatief]

"Een deel van je zal wensen dat dit een Netflix-serie was geweest in plaats van een Netflix-film. Een deel van je zal wensen dat Netflix het helemaal met rust had gelaten."

IGN Movies [positief]

"Dafoe weet zijn rol absoluut te verslinden en gaat op in de omgeving, maar hij is zo vermakelijk dat hij de enige is die de film in kwaliteit omhoog brengt."

Met rollen voor onder meer Nat Wolff, LaKeith Stanfield, Margaret Qualley, Shea Whigham en Willem Dafoe verschijnt Adam Wingards Death Note op 25 augustus online op Netflix. Hieronder de trailer:4 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Chrischzz

Avatar

De trailer vond ik wel interessant.
Ben er eigenlijk wel echt benieuwd naar..

esteban

Avatar

Te letterlijk vertalen is nooit een goed idee. Dat is bij deze nog eens duidelijk. Smiley face

jimb

Avatar

@esteban
Helaas hebben ze dat bij FT nog steeds niet door.. Volgens mij lezen ze de reacties zelf ook niet..

Gisteren de eerste 4 afleveringen van de serie gekeken op netflix en die zijn opzich wel leuk. Ik ga de film sowieso een keer kijken.

Sunspot

Avatar

Dat monster ziet er wel vet uit, ga denk eens keer checken.

nieuwslaatste nieuws

meest populair