Video

Vlotte trailer voor punk sci-fi komedie 'How to Talk to Girls at Parties'

Kijk nu als je altijd al hebt willen weten hoe dat eigenlijk moet!

door Kaj van Zoelen om 18:43 in Video
Bekijk nu de internationale trailer voor How To Talk To Girls at Parties met Elle Fanning, Nicole Kidman en Alex Sharp. De trailer komt uit Japan, maar dat merk je alleen aan de voice-over de eerste tien seconden en de ondertiteling daarna, verder is de trailer gewoon in het Engels:How To Talk To Girls at Parties is de nieuwe punk sci-fi komedie van John Cameron Mitchell (Rabbit Hole, Short Bus, Hedwig and the Angry Inch).

Enn (gespeeld door debutant Alex Sharp) is een jonge Engelse punker die in het Londen van de jaren zeventig op een feestje de mooie Zan tegenkomt (Elle Fanning), die zichzelf Spinning Jenny noemt. Het feestje blijkt bevolkt te zijn door undercover buitenaardse wezens, die een overgangsritueel op Aarde uitvoeren. Zan is één van hen, die geleid worden door Queen Boadicea (Nicole Kidman). Zan en Enn (wie heeft er de meer buitenaardse naam?) vallen voor elkaar, Zan vooral omdat ze geïntrigeerd raakt door Enns beschrijving van het leven op Aarde en vooral in de punkscène.

Er verscheen eerder al een trailer van How To Talk To Girls at Parties, die weer een heel ander beeld van de film geeft:0 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

NieuwsFilm

meest populair