Definitieve bioscoopposter 'Blade Runner 2049' toont hoofdfiguren

Definitieve bioscoopposter 'Blade Runner 2049' toont hoofdfiguren

Binnenkort in de bioscoop!

De fans van het eerste deel zijn ongetwijfeld onder de indruk van de prachtige beelden in de reeds verschenen trailers voor Blade Runner 2049. Binnenkort verschijnt de complete film en het is te hopen dat de film ook Ridley Scotts origineel kan bijbenen wat betreft het verhaal en de personages. Hieronder zie je de definitieve bioscoopposter voor de film van regisseur Denis Villeneuve, met daarop de vier belangrijkste figuren in de sciencefictionfilm.

In 2049, welke zich 30 jaar na het origineel afspeelt, staat een nieuwe Blade Runner op: LAPD Officer K, gespeeld door Ryan Gosling. K ontdekt een geheim die grote gevolgen kan hebben voor de maatschappij die nog over is. Deze kan namelijk in chaos ontaarden. In zijn ontdekkingstocht vindt hij ook Rick Deckard, opnieuw Harrison Ford, een oud-Blade Runner die al 30 jaar wordt vermist.

Onderstaande poster toont uiteraard K en Deckard, maar ook twee andere belangrijke personages. Dit zijn Niander Wallace en Joi, gespeeld door Jared Leto en Ana de Armas. Vanaf 5 oktober in de Nederlandse bioscoop!

Bekijk de afbeelding
En hieronder nog een alternatieve versie en afgeleide versies van de personages van Gosling en Ford.

Bekijk de afbeelding

Bekijk de afbeelding

Bekijk de afbeelding



NieuwsFilm

meest populair