Is dit de titel van de 'Han Solo'-film?

Is dit de titel van de 'Han Solo'-film?

En hoe heet het personage van Emilia Clarke?

Er zijn een paar kleine details onthuld rond Han Solo, de volgende spin-off film in de Star Wars-franchise. Vandaag lijkt niet alleen de titel van de film onthuld te zijn, maar ook horen we meer over de rol van Emilia Clarke en het vertrek van acteur Michael K. Williams.

Allereerst lijkt de titel van de film onthuld te zijn via speelgoed. Op Twitter treffen we informatie aan die erop wijst dat de film Han Solo: A Star Wars Story zal heten. De vraag is waarom Lucasfilm, met zo'n titel, zo geheimzinnig doet en dus zetten we nog een vraagtekens bij deze onthulling.


Dan is er nog een uitgebreide special van Vanity Fair. Dat blad sprak met Michael K. Williams, die oorspronkelijk in de film te zien zou zijn, maar er door de heropnames uit gehaald werd. Hij had al zijn scènes opgenomen, maar toen Phil Lord en Chris Miller vervangen werden door Ron Howard, was het de bedoeling dat hij delen opnieuw zou opnemen. Dat was niet mogelijk door andere verplichtingen en dus werd hij geschrapt.

Interessant aan dat artikel van Vanity Fair is een klein zinnetje: "Williams had al zijn scènes al opgenomen, als nieuw personage in het universum - een link tussen Han Solo en Emilia [Clarke]s personage, Kira". Zo lijkt min of meer per ongeluk de naam van het personage van Emilia Clarke onthuld te zijn. Dat zegt verder vrij weinig over wie ze speelt, maar het is weer een klein detail rond de zo geheimzinnige productie.

De film met Alden Ehrenreich als de titelheld zal in mei 2018 in première gaan.

NieuwsFilm

meest populair