Opnames Guillermo del Toro's 'Fantastic Voyage' uitgesteld

Opnames Guillermo del Toro's 'Fantastic Voyage' uitgesteld

Het uitstel is echter niet te wijten aan vervelende omstandigheden.

Omdat Guillermo del Toro's nieuwe fantasy-film The Shape of Water lijkt te kunnen gaan rekenen op sterke kritieken en een mogelijke lading aan filmprijzen, zijn 20th Century Fox en Lightstorm gestaakt met de pre-productie van del Toro's volgende film: een remake van de scifi-film Fantastic Voyage.

Omdat del Toro door alle aandacht rond The Shape of Water waarschijnlijk het filmprijzencircuit zal moeten afstruinen, wordt zijn schema opengehouden tot volgend jaar maart. De pre-productie van Fantastic Voyage zal daarna weer verder gaan, waarna de daadwerkelijke opnames moeten plaatsvinden in de zomer of het najaar van 2018. De oorspronkelijke film uit 1965 gaat over een groep wetenschappers die tot minuscule grootte worden verkleind om het lichaam van een collega te betreden en zijn leven te redden.

The Shape of Water speelt zich af ten tijde van de Koude Oorlog en gaat over een doofstomme conciërge (Sally Hawkins) die werkt bij een geheime overheidsinstelling, die een half man/half vis voor de buitenwereld geheimhouden. De film zal zijn wereldwijde première beleven tijdens het jaarlijkse filmfestival van Venetië.



NieuwsFilm

meest populair