Zoon Nicolas Cage mag eigen straf kiezen na dronken stunt

Zoon Nicolas Cage mag eigen straf kiezen na dronken stunt

Begin dit jaar reed een bezopen Weston Cage diverse brievenbussen om.

Het oudste kind van acteur Nicolas Cage, Weston, heeft schuld bekend aan rijden onder invloed. Dit vond begin dit jaar plaats, op zaterdag 4 februari. De 27-jarige zanger van black metal band Arsh Anubis raakte net na de middag betrokken bij een klein incident met een andere bestuurder. Daaropvolgend wisselden de heren informatie uit, maar toen de politie opdaagde stapte Weston in zijn Chevy Camaro en scheurde weg. Een kleine achtervolging volgde.

Na twee kilometer bij het ongeluk vandaan begon de zanger, die te diep in het glaasje had gekeken, vermoedelijk dubbel te zien. Want hij raakte allerlei brievenbussen, evenals een stopbord. Ook verloor hij een autoband voordat hij tegen een boom botste. Weston werd op het gazon van een woning in de boeien geslagen. Voordat Weston mee moest naar het politiebureau, mocht hij langs het ziekenhuis gaan.

Nu, een half jaar later, heeft de zanger dus schuld bekend aan de rechter en mag daarom kiezen uit drie straffen. Roddelwebsite TMZ bericht dat het gaat om de volgende opties: een taakstraf van 350 uur (organisaties helpen), 30 dagen hard zwoegen (afval opruimen, graffiti verwijderen etc.) of 45 dagen doorbrengen in de gevangenis. Zijn keuze is niet bekendgemaakt. Ook is hij drie jaar voorwaardelijk vrij en moet hij drie maanden lang meedoen aan een programma voor alcoholisten.

Weston Cage is de zoon van Nicolas Cage en diens ex-vriendin actrice Christina Fulton. Zelf is hij getrouwd met ene Danielle, waarmee hij zoontje Lucian Augustus Coppola Cage heeft gekregen. Eerder vertelde Weston aan DailyMail dat hij vanwege zijn kind gestopt was met drinken. "Hij heeft mijn leven gered, want zodra ik hem zag wilde ik niet meer drinken," vertelde de zanger anno 2015. "Het is nu een jaar geleden en ik heb geen druppel alcohol gehad. Het is het niet waard. En ik mis de katers ook niet. Het leven wordt alsmaar beter. Positiever."

Bekijk de afbeelding



NieuwsFilm

meest populair