Setbeelden 'Deadpool 2' teasen nieuwe mutant en gave actiescène

Setbeelden 'Deadpool 2' teasen nieuwe mutant en gave actiescène

Een film met gouden ballen en een gigantische panda!

Let op! Dit artikel bevat mogelijk spoilers!

Momenteel zijn de opnames van Deadpool 2 in volle gang in de straten van Vancouver, Canada. Fans die een kijkje nemen op de set van de R-rated superheldenfilm spotten soms leuke nieuwe weetjes. Zo zien we bijvoorbeeld de afgelopen weken een veelbelovende actiescène tot leven komen en hebben we een eerste blik op een vermoedelijk nieuwe mutant!

Onlangs werd aangekondigd dat kindacteur Julian Dennison een rol heeft in Deadpool 2, maar wie hij speelt weten we nog steeds niet. Ook is het allesbehalve zeker dat hij een bekend personage uit de Marvel-stripboeken speelt, maar toch suggeren nieuwe setbeelden sterk dat hij een mutant speelt in Deadpool 2.

In de onderstaande video is namelijk te zien hoe Dennison een scène speelt. Dennison draagt een opvallend geel, vermoedelijk gevangene pak. Dennison is best een stevig kereltje en veel fans denken nu dat hij gezien zijn outfit mutant 'Goldballs' speelt. Goldballs kan in de comics, zoals zijn naam waarschijnlijk al doet vermoeden, gouden ballen uit zijn lichaam schieten. Dergelijke superkrachten zouden zeker kunnen zorgen voor wat komische scènes in Deadpool 2!


Het vermoeden dat Dennison een mutant speelt, wordt ook versterkt door het feit dat zijn scène wordt opgenomen vlak voor een omgevallen truck met stickers van DMC, een opvallend decorstuk. Een dergelijke vrachtwagen is de afgelopen weken meerdere keren gespot in Vancouver. Het gigantische monster reed namelijk dikwijls door de straten heen van de Canadese stad voor een actiescène.

Vermoedelijk vervoert die grote truck dus mutanten en is het aan Deadpool & co om deze tegen te houden. Ryan Reynolds (Wade Wilson/Deadpool), Josh Brolin (Nathan Summers/Cable) en Zazie Beetz (Neena Thurman/Domino) zijn ook allemaal op en in deze vrachtauto gespot. Er wordt dus nog volop gewerkt aan Deadpool 2, welke op 1 juni 2018 in de bioscoop moet verschijnen!

Bekijk de afbeelding
Heb jij al zin in Deadpool 2? Laat het ons weten in de comments!

NieuwsFilm

meest populair