Michael Rooker vond opnames 'Guardians of the Galaxy Vol. 2' letterlijk slaapverwekkend

Michael Rooker vond opnames 'Guardians of the Galaxy Vol. 2' letterlijk slaapverwekkend

Rooker vond het schijnbaar doodsaai.

Let op! Dit artikel bevat mogelijke spoilers!

Een ongemakkelijk, maar hilarisch blooper-moment voor acteur Michael Rooker tijdens de opnames van Guardians of the Galaxy Vol. 2. Regisseur James Gunn deelt op Facebook een grappige take van een emotionele scène in zijn film waarbij Rooker in slaap viel!

Rooker speelt in Marvels Guardians of the Galaxy-reeks de blauw geschminkte Ravagers-leider Yondu Udonta. In Vol. 2 offert Rookers personage zichzelf als een echte vader op voor zijn alles Peter Quill (Chris Pratt), nadat Ego The Living Planet werd opgeblazen. Yondu sterft heldhaftig en natuurlijk wordt er dan emotioneel afscheid genomen, zelfs in het fictieve filmuniversum.

Aan het einde van Guardians of the Galaxy Vol. 2 is een emotionele begrafenis scène te zien waarbij het team afscheid neemt van Yondu. Rookers enige taak bij het draaien van deze scène was simpelweg stil blijven liggen op een tafel, maar de populaire acteur greep deze kans aan om even lekker te gaan dutten.

Heel gek is het overigens ook niet dat Rooker steeds in slaap viel. Rooker moest namelijk 's ochtends vroeg al aanwezig zijn op de set vanwege de enorme hoeveelheid make-up die hij op zijn lijf kreeg gesmeerd om zijn personage Yondu tot leven te wekken. Een zwaar en vermoeiend proces dus, met ook nog eens lange werktijden.

Zijn vermoeidheid leidde in ieder geval tot aparte taferelen op de set, want terwijl Rooker op zijn gemak een dutje deed tijdens de opnames, moesten de andere acteurs gewoon door blijven spelen. En dat is lastig bij zo'n emotionele scène. Zeker als Rooker dan ook nog eens ontzettend hard begint te snurken...



NieuwsFilm

meest populair