Scriptschrijvers 'Spider-Man: Homecoming' keren terug voor sequel

Scriptschrijvers 'Spider-Man: Homecoming' keren terug voor sequel

Nu regisseur Jon Watts nog en het team is compleet!

Na het succes van Sony Pictures en Marvel Studios gezamenlijke Spider-Man: Homecoming is het niet vreemd dat de studio's er alles aan doen om het creatieve team van de film mee te nemen naar de sequel. Gisteren werd bekend dat scriptschrijvers Chris McKenna en Erik Sommers hoogstwaarschijnlijk terugkeren om ook het tweede deel te pennen!

Schrijvers Chris McKenna en Erik Sommers zijn volgens The Hollywood Reporter in de laatste fase van de onderhandelingen voor hun terugkeer. Daarmee lijkt het vrijwel zeker dat zij opnieuw een spannend avontuur voor spinnenmans mogen schrijven. Regisseur Jon Watts is ook nog volop in gesprek met Sony en Marvel, maar men acht de kans groot dat ook hij binnenkort zijn handtekening zal zetten onder een nieuw contract voor de nog titelloze sequel.

Spider-Man: Homecoming 2, zoals we de film nog maar even noemen, staat gepland voor 5 juli 2019. Natuurlijk keert acteur Tom Holland terug als Peter Parker/Spider-Man en het is zeer aannemelijk dat ook andere castleden uit het eerste deel weer in de huid van hun personage zullen kruipen.

Wat vond jij van Homecoming en zit je al te wachten op deze sequel? Laat het ons even weten in de comments!



NieuwsFilm

meest populair