Robothand Luke Skywalker; derde Death Star in 'Star Wars: The Last Jedi'?

Robothand Luke Skywalker; derde Death Star in 'Star Wars: The Last Jedi'?

En meer rond de achtste Star Wars.

Vrijdag was het Force Friday II en dit leverde een aantal onthullingen op. Zo werden er foto's vrijgegeven van heel wat speelgoed gebaseerd op Star Wars: The Last Jedi en kwam Empire met een opvallende cover.

Op die cover zien we de hand van Rey (Daisy Ridley) en de robothand van Luke Skywalker (Mark Hamill). De jonge "Jedi" geeft het lichtzwaard aan haar vermoedelijk toekomstige meester. Check de (holografische) cover hieronder:

Bekijk de afbeelding
En dan het speelgoed. Naast de LEGO Star Wars Ultimate Collector Series Millennium Falcon en vele kleinere LEGO-sets gebaseerd op de film zijn er binnenkort ook andere type schaalmodellen te koop. Zo biedt Revell een bouwpakket aan van de speciale TIE Fighter van de slechterik Kylo Ren. Nadat er al geruchten waren lijkt de verpakking van het bouwpakket te onthullen dat we daadwerkelijk een derde Death Star krijgen te zien.


En uiteraard is ook Sphero weer van de partij. Er waren twee aardige onthullingen. De eerste is een nieuwe Sphero-uitvoering. Na de BB-8 versies verschijnt er t.z.t. ook een Sphero van BB-9E, het slechte broertje van BB-8.

Bekijk de afbeelding
En via de nieuwe App van Sphero verscheen een blik op de "Mega Star Destroyer" van Supreme Leader Snoke, de The Supremacy van maar liefst 60 kilometer (!) breed. Deze ziet er duidelijk anders uit dan de eerdere Star Destroyers.

Bekijk de afbeelding

Bekijk de afbeelding

Bekijk de afbeelding

NieuwsFilm

meest populair